211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέγκυ Ζήνα: Νέα κυκλοφορία με τίτλο «Νύχτα Μου Μάγισσα»

Πέγκυ Ζήνα: Νέα κυκλοφορία με τίτλο «Νύχτα Μου Μάγισσα»
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια δυναμική επιστροφή με το νέο τραγούδι της που συνοδεύει την πολυαναμενόμενη σειρά “Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα”.

Η αγαπημένη Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει δυναμικά με τη νέα της κυκλοφορία, το τραγούδι «Νύχτα Μου Μάγισσα». Το κομμάτι αυτό δεν είναι μόνο ένα ακόμη μουσικό δημιούργημα της επιτυχημένης καριέρας της, αλλά αποτελεί και το κεντρικό θέμα της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής σειράς «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», η οποία πρόκειται να προβληθεί σύντομα από τον Alpha.

Το «Νύχτα Μου Μάγισσα» είναι ένα ανεβαστικό τραγούδι με ρυθμό ρούμπα, που συνδυάζει παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία. Η μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και οι στίχοι της Αφροδίτης Μάνου δημιουργούν έναν μοναδικό συνδυασμό, με την ερμηνεία της Πέγκυς Ζήνα να απογειώνει το αποτέλεσμα. Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video, στο οποίο η Πέγκυ Ζήνα πρωταγωνιστεί σε ένα τσιγγάνικο γλέντι, πλαισιωμένη από τους πρωταγωνιστές της σειράς και πλήθος χορευτών. Η σκηνοθεσία του video υπογράφεται από το καταξιωμένο δίδυμο Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Η συγκεκριμένη κυκλοφορία αποτελεί μέρος του all-star soundtrack της σειράς, που περιλαμβάνει συνολικά 14 τραγούδια από διάφορους καλλιτέχνες, όπως η Κατερίνα Λιόλιου, ο Νίκος Μακρόπουλος, και η Μελίνα Ασλανίδου. Τα κομμάτια εναλλάσσονται ανάλογα με τα επεισόδια, προσφέροντας μια πολυδιάστατη μουσική εμπειρία στους θεατές.

Η σειρά «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» αναμένεται να κερδίσει το κοινό με την κωμική της διάσταση και την πρωτότυπη πλοκή της, ενώ κάθε εβδομάδα, νέα τραγούδια και music videos αποκαλύπτονται στο YouTube, ενισχύοντας την αγωνία για την τηλεοπτική της πρεμιέρα.

Το «Νύχτα Μου Μάγισσα» ήδη σημειώνει επιτυχία, με τη φωνή και την παρουσία της Πέγκυς Ζήνα να μαγεύουν το κοινό.

Πέγκυ Ζήνα: Νέα κυκλοφορία με τίτλο «Νύχτα Μου Μάγισσα»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024