211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παραμιλάς: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη;

Παραμιλάς: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μπορείς να περιμένεις κάτι εντυπωσιακό και δημιουργικό!

Αν είσαι από αυτούς που πάντα περιμένουν με αγωνία τα νέα τραγούδια του Γιώργου Τσαλίκη, τότε ετοιμάσου γιατί έχουμε νέα που θα σε κάνουν να… παραμιλάς! Ο αγαπημένος σου τραγουδιστής επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο single του, με τίτλο «Παραμιλάς», και σίγουρα θα το λατρέψεις από το πρώτο άκουσμα.

Η επίσημη κυκλοφορία είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, οπότε κράτα σημείωση στο ημερολόγιο και κάνε refresh στις αγαπημένες σου πλατφόρμες streaming. Το νέο κομμάτι έρχεται υπό την ομπρέλα της δισκογραφικής εταιρείας Panik Platinum, η οποία έχει βάλει τη σφραγίδα της σε πολλές επιτυχίες του καλλιτέχνη. Όσο για το βίντεο κλιπ, έχει την υπογραφή του σκηνοθέτη Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, που ξέρει πώς να φτιάχνει εντυπωσιακές εικόνες για να συνοδεύουν το τραγούδι. Μπορείς να περιμένεις κάτι εντυπωσιακό και δημιουργικό!

Το «Παραμιλάς» σίγουρα θα γίνει το νέο hit που θα ακούς σε κάθε νυχτερινή έξοδο, αλλά και στο σπίτι σου όταν θέλεις να χορέψεις και να τραγουδήσεις δυνατά. Ο Γιώργος Τσαλίκης ξέρει πώς να δημιουργεί αληθινά party anthems, και δεν έχει σκοπό να σε απογοητεύσει αυτή τη φορά! Αν ανυπομονείς ήδη, μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος!  Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, λοιπόν, το «Παραμιλάς» έρχεται και θα το ακούμε όλοι ασταμάτητα

Παραμιλάς: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024