211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παπακωνσταντίνου – Μάλαμας: Και τρίτη live βραδιά στην Τεχνόπολη!

Παπακωνσταντίνου Μαλαμας που τραγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τεράστια η επιτυχία για τη μουσική τους συνάντηση 

Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτρης Μάλαμας ένωσαν τις φωνές τους στην ίδια τη σκηνή το φετινό καλοκαίρι, παρουσιάζοντάς μας ένα μουσικό θέαμα που δεν είχαμε δει ξανά. Οι δύο καλλιτέχνες, ξεκινώντας από την Αθήνα, συνέχισαν με σταθμούς ανά την Ελλάδα και τώρα επιστρέφουν ξανά στην πρωτεύουσα, με δύο προγραμματισμένες συναυλίες στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη.

Δες επίσης:Καίτη Γαρμπή | Στιγμές από τη συναυλία της στην Αθήνα

Ωστόσο, λόγω της τεράστιας απόκρισης του κοινού για ακόμα μια φορά (όπως συνέβη και τον Ιούνιο), θα προστεθεί και τρίτη βραδιά συναυλιών στην Τεχνόπολη. Οι δύο καλλιτέχνες, θα είναι κοντά μας ΚΑΙ την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου με μια μεγάλη συναυλία που θα κλείσει τις αθηναϊκές τους εμφανίσεις.

Δες επίσης: Γιώργος Γιαννιάς | Τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του στο Instagram

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια ακόμα εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη και κάπως έτσι θα κλείσει αυτός ο κύκλος των πολύ ξεχωριστών αυτών φετινών εμφανίσεων. Οι δύο μεγάλοι ερμηνευτές, ενώθηκαν και με έναν κοινό δίσκο τη φετινή χρονιά, στον οποίο τη σύνθεση κάνει ο Θανάσης και την ερμηνεία ο Σωκράτης. Μια συνεργασία που κρατά πολλά χρόνια, με πολλούς τρόπους, όμως μέχρι και φέτος δεν τους είχαμε δει μαζί στη σκηνή.

Παπακωνσταντίνου – Μάλαμας: Και τρίτη live βραδιά στην Τεχνόπολη!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024