211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παπαδόπουλος – Κελεκίδου – Κουρκούλης: Το εμπνευσμένο teaser για την περιοδεία τους

Παπαδόπουλος - Κελεκίδου - Κουρκούλης συναυλιες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα ένα πολύ αστείο βίντεο μοιράστηκαν με το κοινό τους.

Γιώργος ΠαπαδόπουλοςΝίκος Κουρκούλης και Κέλλυ Κελεκίδου είναι τρεις πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες που κλέβουν τις εντυπώσεις με κάθε τους εμφάνιση. Τον πρώτο απολαύσαμε τον περασμένο χειμώνα σε μία άκρως επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στο νεοσύστατο Omega Club, την Κέλλυ τον χειμώνα είδαμε στο Galea Theater ενώ τον Νίκο δεν είδαμε σε κάποια πίστα φέτος.

Τώρα, οι τρεις καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια σειρά συναυλιών στην Αμερική και τον Καναδά.  Τώρα κυκλοφορεί και ένα δεύτερο promo video από τη δισκογραφική τους εταιρεία. Φυσικά και οι ίδιοι οι τραγουδιστές το μοιράστηκαν μέσα από τα social media τους.

Το θέμα του teaser που κυκλοφόρησε: «Η οικογένεια el CHAKAL  (Mεξικάνικο καρτέλ)  …έχει απαγάγει τον διάσημο τραγουδιστή ΝΙΚΙ -la VOZ ,θέλοντας να μάθουν όλες τις συμφωνίες που έχει κάνει για την νέα του τουρνέ σε Αμερική και Καναδά και που θα εμφανιστεί….ώστε να είναι αυτοί που θα κάνουν τα show !!
Η αρχηγός της οικογένειας madam KOULA (το τσακάλι ) έχει αναθέσει στο δεξί της χέρι JORGE να μάθει όλες τις πληροφορίες και να κάνει ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να μιλήσει ο ΝΙΚΚΙ….». 

Παπαδόπουλος – Κελεκίδου – Κουρκούλης: Το εμπνευσμένο teaser για την περιοδεία τους

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024