211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα: Σε Μια Ζωντανή Εμφάνιση Στην Αθήνα Σύντομα

Πάολα μπουζουκια σκηνη αθηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια ξεχωριστή εμφάνιση για την αγαπημένη Πάολα.

Το Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” θα φιλοξενήσει μια εκρηκτική μουσική εκδήλωση τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, καθώς το μοναδικό Panik Concert 2023 θα ενώσει μια συναρπαστική γκάμα καλλιτεχνών που ανήκουν στη δισκογραφική αυτή εταιρεία. Η επίσημη ανακοίνωση του γεγονότος έχει ήδη κάνει θραύση στα social media, προϊδεάζοντας το κοινό για ένα απόλυτα αξέχαστο γεγονός στον μουσικό χώρο.

Ανάμεσα στους αγαπημένους καλλιτέχνες, που θα λάμψουν με την παρουσία τους εκείνο το βράδυ, είναι η αγαπημένη Πάολα, η οποία υπόσχεται μια συναρπαστική εμφάνιση που θα μαγέψει το κοινό.

Ωστόσο, η λίστα των καλλιτεχνών δεν περιορίζεται εκεί, καθώς ήδη έχουν αποκαλυφθεί και άλλα ονόματα που θα προσφέρουν τη μουσική τους ταλέντο σε αυτή τη μοναδική συναυλία.

Η Ήβη Αδάμου, ο Νίκος Απέργης και ο Δήμος Αναστασιάδης αποτελούν μόνο μερικά από τα ονόματα που θα πλαισιώσουν την Πάολα σε αυτό το μουσικό ιβέντ.

Πάολα: Σε Μια Ζωντανή Εμφάνιση Στην Αθήνα Σύντομα

Πού θα δούμε την Πάολα φέτος;

Παράλληλα, η συνεργασία της αγαπημένης τραγουδίστριας με τον Νίκο Μακρόπουλο θα συνεχίσει και φέτος.

Ύστερα από το καλοκαίρι που τους απολαύσαμε στην πίστα του Mamounia Live στη Θεσσαλονίκη, ένα σχήμα που αγαπήθηκε, πρωταγωνίστησε στη διασκέδαση και ξεχώρισε, το σχήμα θα κατηφορίσει σύντομα και σε μία από τις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πίστα του Fever για έναν μοναδικό χειμώνα – δες αναλυτικά το φετινό πρόγραμμα στα μπουζούκια Αθήνας. 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024