211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα και Teatro Athens: Πότε είδαμε τελευταία φορά αυτή τη συνεργασία;

Teatro Athens Παολα κρατησεις 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνεργάζονται για έκτη φορά την Άνοιξη 2020

Πάολα και Teatro Athens ετοιμάζονται να μας χαρίσουν, σε πολύ λίγες μέρες, την αναβίωση μιας συνεργασίας που πολλές φορές έχει υπογράψει επιτυχώς την διασκέδασης της Αθήνας. 5 χρόνια μετά την τελευταία τους συνύπαρξη, η Πάολα επιστρέφει ξανά στην ίδια πίστα και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Αυτή τη φορά, μαζί της θα έχει τον Νίκο Κουρκούλη, ένα όνομα που επίσης έχει συνεργαστεί πολλές φορές με το κέντρο. Την τελευταία φορά, την Πάολα είδαμε στη συγκεκριμένη πίστα τον χειμώνα 2015-16, όταν πραγματοποίησε εμφανίσεις εκεί μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Εκτός από εκείνη, την έχουμε δει άλλες τέσσερις φορές στην ίδια πίστα: τον Χειμώνα 2014 – 15, με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Παντελή Παντελίδη (2), τον χειμώνα 2013 – 14, με την Ταμτα , τον Παντελή Παντελίδη και STAN (3), τον Χειμώνα 2012- 13 με τον Παντελή Παντελίδη, τον Βασίλη Καρρά και την Κατερίνα Σπανού (4) και την άνοιξη 2010 με τον Χρήστο Χολίδη και την Ελένη Φουρέϊρα (5). Τώρα, η έκτη φορά έρχεται δυναμικά για να προστεθεί στην επιτυχημένη λίστα με τις συνεργασίες τους.

Πάολα και Teatro Athens: Πότε είδαμε τελευταία φορά αυτή τη συνεργασία;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024