211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα: Πότε κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι «Σε χρειάζομαι»;

Πάολα σε χρειαζομαι στιχοι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σύντομα παρουσιάζει το νέο της single «Σε Χρειάζομαι».

Η Πάολα φαίνεται να είναι πραγματικά ασταμάτητη και να μας παρουσιάζει τη μία επιτυχία μετά την άλλη (τόσο δισκογραφικά όσο και σε εμφανίσεις)

Δισκογραφικά, λοιπόν, πολύ σύντομα θα μας παρουσιάσει το νέο της single «Σε Χρειάζομαι».

Το νέο κομμάτι αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Panik Platinum την Παρασκευή  27 Οκτωβρίου, ενώ παρακάτω μπορείς να ακούσεις το teaser και να πάρεις μια γεύση από τη νέα επιτυχία.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι συνεργάζεται ξανά με τον Γιώργο Θεοφάνους, έπειτα από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες που μας χάρισαν στο παρελθόν, καθώς τη μουσική υπογράφει αυτός, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Θάνο Παπανικολάου.

Πού θα τραγουδήσει φέτος; 

Η προσμονή για μια ακόμα μοναδική μουσική εμπειρία στον χώρο του Fever στην καρδιά της Αθήνας φτάνει στο τέλος της, καθώς η λαμπερή Πάολα και ο ταλαντούχος Νίκος Μακροπουλος  ετοιμάζονται να εκπλήξουν το κοινό για μία ακόμα σεζόν. Οι εμφανίσεις τους αναμένεται να ξεκινήσουν από τις αρχές Νοεμβρίου, φέρνοντας μια ανάσα ανανέωσης και δυναμισμού στην πόλη.

Το Fever αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για λάτρεις της μουσικής στην Αθήνα. Η ιστορική του πίστα, που βρίσκεται στη γωνία των οδών Συγγρού και Λαγουμιτζή, έχει φιλοξενήσει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες και τραγουδιστές, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στο κοινό.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 211-7707575 και ετοιμαστείτε να ζήσετε μια νύχτα γεμάτη από μουσική πάθος και ρυθμό.

Πάολα: Πότε κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι «Σε χρειάζομαι»;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024