211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα και Νίκος Κουρκούλης έρχονται στο Teatro – Σε λίγες μέρες η πρεμιέρα!

Πάολα Νίκος Κουρκούλης μπουζουκια εμφανισεις 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Επιστρέφουν και πάλι σε εμφανίσεις 

Πάολα και Νίκος Κουρκούλης χάρισαν έναν μοναδικό χειμώνα διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη και το Vogue Club. Οι δύο καλλιτέχνες πραγματοποίησαν εκεί μια σειρά εμφανίσεων που έκλεψαν τις εντυπώσεις και στη συνέχεια επρόκειτο να εμφανιστούν στο Teatro, μια συνεργασία που αναβλήθηκε λόγω της καραντίνας.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Τώρα, και με την ύπαρξη όλων των απαιτούμενων μέτρων, οι δύο τραγουδιστές επιστρέφουν στην πίστα αυτή με μια πρεμιέρα που θα γίνει την Παρασκευή, 19 Ιουνίου. Το νυχτερινό κέντρο, πλήρως ανακαινισμένο, ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό των δύο καλλιτεχνών! Δες παρακάτω την ανάρτηση του νυχτερινού κέντρου.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

«Από την Παρασκευή 19 ΙΟΥΝΙΟΥ το πλήρως ανακαινισμένο 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐎 υποδέχεται ένα εξαιρετικό δίδυμο σπουδαίων καλλιτεχνών που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας!

ΠΑΟΛΑ- ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ, η χημεία μεταξύ τους αποτυπώνεται επί σκηνής σε ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα με καθηλωτικές ερμηνείες, μεγάλες επιτυχίες, τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και κοινά στιγμιότυπα που εντυπωσιάζουν!», έγραψε το κέντρο στο ποστ που έκανε και έκανε γνωστή την επερχόμενη πρεμιέρα!

Πάολα και Νίκος Κουρκούλης έρχονται στο Teatro – Σε λίγες μέρες η πρεμιέρα!

https://www.instagram.com/p/CBK3h6JgAUa/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024