211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα και Ηλίας Καμπακάκης στο Barbarella Live Party για ένα βράδυ

Πάολα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το Σάββατο 15 Ιουνίου, το Catalaya μεταφέρεται στο Barbarella.

Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024, οι λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό μουσικό θέαμα στο Barbarella Live Party. Οι δημοφιλείς Πάολα και Ηλίας Καμπακάκης μεταφέρουν τη μαγεία τους σε μια νέα σκηνή, υποσχόμενοι μια αξέχαστη βραδιά.

Η ξαφνική σφράγιση του Catalaya Music Area, που αποτέλεσε το μέρος όπου τους βλέπαμε, ήταν πλήγμα για το κοινό της πόλης. Η αιτία ήταν η ηχορύπανση, οδηγώντας στο κλείσιμο του χώρου την Πέμπτη 13 Ιουνίου. Παρόλα αυτά, η μουσική δεν σιγεί και η Πάολα με τον Ηλία Καμπακάκη ανταποκρίθηκαν άμεσα στην ανάγκη του κοινού τους, μεταφέροντας το ραντεβού τους στο Barbarella Live Party.

Με το σύνθημα “Catalaya goes to Barbarella”, οι δύο καλλιτέχνες επιστρέφουν για μια μοναδική βραδιά εκεί. Το Barbarella Live Party αναμένεται να γίνει το επίκεντρο της διασκέδασης, φιλοξενώντας το ταλέντο της Πάολα, γνωστής για την εκρηκτική της σκηνική παρουσία και το μοναδικό της φωνητικό ταλέντο καθώς και του Ηλία Καμπακάκη, ο οποίος έχει κερδίσει το κοινό με τις επιτυχίες του.

Η βραδιά προβλέπεται να είναι γεμάτη εκπλήξεις και δυναμικά κομμάτια που θα ξεσηκώσουν το κοινό. Η αλλαγή της τοποθεσίας, αντί να αποθαρρύνει, προσθέτει μια νέα διάσταση στη συνεργασία, καθώς το Barbarella είναι γνωστό για την ποιότητα των διοργανώσεών του και την άριστη εξυπηρέτηση!

Η νύχτα της 15ης Ιουνίου θα είναι γεμάτη επιτυχίες, ένταση και ατέλειωτο κέφι. Οι θαυμαστές της Πάολα και του Ηλία Καμπακάκη δεν πρέπει να χάσουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες σε μια βραδιά που υπόσχεται να μείνει αξέχαστη.

Πάολα και Ηλίας Καμπακάκης στο Barbarella Live Party για ένα βράδυ

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024