211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα: Γενέθλια για την κόρη της τραγουδίστριας

Πάολα που ταγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πόσο χρονών έγινε η μονάκριβη κόρη της; 

Γενέθλια έχει σήμερα, 3 Απριλίου, η κόρη της Πάολα και του Φώτη Ζογλοπίτη, Παολίνα η οποία έγινε 16 χρονών. Ο περήφανος μπαμπάς της, και πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας, που μοιράζεται διάφορες στιγμές με την μικρή δεν θα μπορούσε να μην της στείλει της ευχές του μέσα από το Instagram.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

«-Ποσό χρ έγινες???? -16… -Τι λες ρε Παολίνα???? Δλδ εγώ ποσό έφτασα..???? – ….. (κάτι ακαταλαβίστικα). Θεέ μου πως περνάει ο χρόνος..?? Σαν χθες ήταν που άκουσα το πρώτο σου κλάμα , μπήκα στο δωμάτιο κ είδα την πιο ωραία εικόνα της ζωής μου…εσένα να είσαι αγκαλιά πάνω στην πιο όμορφη κ ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου…!! Από τότε…χιλιάδες μοναδικές στιγμές…μία μαγική σχέση μέσω της οποίας εσύ μας έμαθες πιο πολλά από ότι σου μάθαμε εμείς..! Σήμερα..16 χρ μετά η μαμά σου κ εγώ είμαστε συγκινημένοι κ περήφανοι για το χαρακτήρα κ την προσωπικότητα σου…!!! Συνέχισε έτσι το μαγικό ταξίδι της ζωής σου απολαμβάνοντας όσο πιο έντονα μπορείς κάθε της λεπτομέρεια κ κάθε της συναίσθημα…!!! Σ αγαπάμε ως τον ουρανό κ πιο ψηλά..», έγραψε έγραψε στη λεζάντα ο περήφανος μπαμπάς.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Η Πάολα, εκτός από περήφανη μαμά, συνεχίζει να κατέχει μια από τις πρωταγωνιστικές θέσεις στις μουσικές εξελίξεις. Φέτος τον χειμώνα την απολαύσαμε στο gazi Live μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη ενώ πλέον ετοιμάζεται για διάφορες εμφανίσεις. Τελευταίος σταθμός της ήταν το Λονδίνο, όπου εμφανίστηκε το περασμένο Σάββατο, ενώ αναμένουμε την επόμενη συνεργασία της με πίστα.

https://www.instagram.com/p/BvfQ3gMAvDY/

Πάολα: Γενέθλια για την κόρη της τραγουδίστριας

https://www.instagram.com/p/BvyfTppFYQw/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024