211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα: Ερμήνευσε γνωστό τραγούδι και προκάλεσε αντιδράσεις

Πάολα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια και η αμφιλεγόμενη ερμηνεία του «Οι 7 Νάνοι».

Η Πάολα, γνωστή για την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της και τη μοναδική φωνή της, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας με την πρόσφατη ερμηνεία της ενός διάσημου τραγουδιού που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα social media. Στην τελευταία της εμφάνιση, η τραγουδίστρια ερμήνευσε το κομμάτι «Οι 7 νάνοι», το οποίο έχει συνθέσει ο Θάνος Μικρούτσικος με στίχους του Νίκου Καββαδία.

Η εμφάνιση της Πάολας, ωστόσο, δεν πέρασε απαρατήρητη. Η ερμηνεία της, η οποία συνοδευόταν από ένα σκηνικό ντύσιμο που παρέπεμπε σε πιο λαϊκή ατμόσφαιρα, πυροδότησε μια «βροχή» από αντιδράσεις στα social media.

Ο μουσικός Γιάννης Ψειμάδας, μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την παρουσίαση του κομματιού, χαρακτηρίζοντας την ερμηνεία της Πάολας ως «εκστασιασμένη» και «αγριεμένη», συγκρίνοντάς την με μια παράσταση σε «σκυλάδικο παρακμιακού μαγαζιού». Ανέφερε μάλιστα ότι η σκηνική παρουσία της, με έντονα ροκ στοιχεία, φαινόταν να αντιτίθεται με το ύφος του ποιήματος του Καββαδία.

Στο Twitter, οι αντιδράσεις ήταν επίσης έντονες. Πολλοί χρήστες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, κάνοντας λόγο για ασέβεια προς το έργο του Καββαδία και του Μικρούτσικου. Ορισμένοι θεώρησαν ότι η επιλογή της τραγουδίστριας να συνδυάσει το συγκεκριμένο τραγούδι με μια τόσο διαφορετική αισθητική προσέγγιση έβλαψε το έργο και την τέχνη των δημιουργών του.

Πάολα: Ερμήνευσε γνωστό τραγούδι και προκάλεσε αντιδράσεις

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024