211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παντελής Παντελίδης: Τιμήθηκε με αστέρι στην πλατεία Διασημοτήτων

ο Παντελής Παντελίδης Τιμήθηκε με αστέρι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στην Αγία Νάπα της Κύπρου

Ο Παντελής Παντελίδης τιμήθηκε από την Κύπρο με το δικό του «αστέρι» στην Πλατεία Διασημοτήτων της Αγίας Νάπας. Ο αξέχαστος τραγουδιστής τιμήθηκε σε ειδική τελετή που έλαβε  χώρα την Τρίτη 11 Ιουλίου. Μάλιστα, ύστερα από πρόσκληση, σε αυτήν παραβρέθηκαν οι δύο αδερφοί του,  Κωνσταντίνος και Τριαντάφυλλος.

Μία πλάκα με το όνομα του αγαπημένου τραγουδιστή προστέθηκε στην Πλατεία Διασημοτήτων, δίπλα σε άλλους καλλιτέχνες όπως ο Chris Brown, o Snoop Dog, αλλά και ο Μάριος Φράγκουλης και ο Γιώργος Μαζωνάκης από το ελληνικό ρεπερτόριο.

Η Πλατεία Διασημότητων ακολουθεί το πρότυπο της διάσημης Λεωφόρου της Δόξας στο Χόλιγουντ, βάζοντας στο οδόστρωμα πλάκες με τα ονόματα μεγάλων καλλιτεχνών ή μεγάλων προσωπικοτήτων από διάφορους χώρους του πνεύματος και του πολιτισμού. Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2016, ύστερα από τροχαίο, και σκόρπισε τη θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Ήταν μόλις 33 ετών και μέσα σε 3 χρόνια πορείας στη δισκογραφία είχε καταφέρει να δημιουργήσει ένα τεράστιο κύμα και να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές που τον αγαπούν και λατρεύουν τα κομμάτια του μέχρι και σήμερα. Λίγες μέρες νωρίτερα, ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης βραβεύτηκε και για την επιτυχία του «Θυμάμαι» που κυκλοφόρησε ύστερα από τον θάνατό του.

Παντελής Παντελίδης: Η ανακοίνωση πριν την απονομή:

Παντελής Παντελίδης

Η ανάρτηση στη σελίδα του καλλιτέχνη:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024