211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παντελής Παντελίδης | Ακόμα μια νέα επιτυχία κυκλοφορεί με την υπογραφή του

Παντελής Παντελίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αλλά και την φωνή – Άκουσε το teaser

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τον τραγικό θάνατό του σε τροχαίο, αλλά ο Παντελής Παντελίδης εξακολουθεί να μας χαρίζει νέες επιτυχίες με την υπογραφή αλλά και τη φωνή του. Ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι έρχεται σύντομα με την υπογραφή του και έχει τίτλο «Να ‘σαι καλά».

Τα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει μετά τον θάνατό του, είναι το «Θυμάμαι» που κυριάρχησε επί 16 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, το «Άλλη Μια Ευκαιρία» και το «Καράβια Στο Βυθό» έχουν κρατήσει ανάμεσά μας το μοναδικό Παντελή Παντελίδη, τον τραγουδιστή που λατρεύτηκε όσο κανένας άλλος τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, πριν λίγο καιρό, ακούσαμε την πρώτη δημιουργία του Παντελή Παντελή με τη φωνή άλλου ατόμου μετά την απώλειά του. Ο λόγος για την Αμαρυλλίς και το «Θα Ζω» που επίσης αγαπήθηκε πολύ.

Και τώρα, ακόμα μια επιτυχία έρχεται να μας αποδείξει πως ο καλλιτέχνης είναι ακόμα εδώ μέσα από τις καλλιτεχνικές του δημιουργίες.  Το «Να ’Σαι Καλά» θα αγαπηθεί και θα κατακλύσει ραδιόφωνο και μαγαζιά.  Κυκλοφορεί την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου από τη Minos EMI / Universal.

Άκουσε το teaser που μόλις κυκλοφόρησε και μας δίνει μια γεύση.

Παντελής Παντελίδης | Ακόμα μια νέα επιτυχία κυκλοφορεί με την υπογραφή του

https://www.youtube.com/watch?v=BGvfLniin-4

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024