211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Κιάμος: Πού ξεκινά νέα σειρά εμφανίσεων μετά το Ποσειδώνιο;

Πάνος Κιάμος κρατηση στα μπουζουκια και τηλεφωνο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Επιστρέφει δυναμικά με νέες εμφανίσεις!

Στα μέσα Ιανουαρίου, ο Πάνος Κιάμος ολοκλήρωσε τις πολύμηνες εμφανίσεις του στη σκηνή του Ποσειδώνιο,που διέγραψαν και πάλι μια τεράστια επιτυχία. Ύστερα από πολά χρόνια ο καλλιτέχνης ανέβηκε ξανά στην εν λόγω πίστα και έφερε τα πάνω κάτω το περασμένο καλοκαίρι αλλά και τους χειμερινούς μήνες.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Ύστερα από σχεδόν 2 μήνες αποχής από τις πίστες επιστρέφει ξανά! Αυτή τη φορά, ο καλλιτέχνης ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και την πίστα του Stage Live όπου θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 8 Μαρτίου και θα χαρίσει μοναδικές στιγμές στη συμπρωτεύουσα το τριήμερο της Αποκριάς αλλά και το επόμενο διάστημα. Το σχήμα θα ολοκληρώνουν ο Νικηφόρος και η Μαλού, οι ίδιοι δηλαδή καλλιτέχνες που είχε και στο πλευρό του στην Αθήνα.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Την τελευταία φορά, στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης είδαμε ένα πιο εναλλακτικό σχήμα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου με την Γιώτα Νέγκα ενώ τώρα τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο αγαπημένος καλλιτέχνης. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα που έρχεται με φόρα στη νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης και ετοιμάζεται να γίνει το απόλυτο talk of the town.

Πάνος Κιάμος: Πού ξεκινά νέα σειρά εμφανίσεων μετά το Ποσειδώνιο;

Πάνος Κιάμος

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024