211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Κιάμος και Tonis Sfinos μαζί στην πίστα του Posidonio!

Πάνος Κιάμος και Tonis Sfinos συνεργασία πίστα κρατήσεις μπουζουκια 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνουν πρεμιέρα και ποιος ακόμα καλλιτέχνης θα ολοκληρώνει το σχήμα;

Το καλοκαίρι του 2022 φέρνει μια συναρπαστική έκπληξη για τους λάτρεις της ελληνικής μουσικής, καθώς δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους στην πίστα του Posidonio . Ο Πάνος Κιάμος και ο Tonis Sfinos, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό σόου που υπόσχεται να μας ταξιδέψει με τη μουσική τους.

 

Η αναμενόμενη συνεργασία αυτών των δύο καλλιτεχνών αναμένεται να φέρει νέο αέρα στον μουσικό χώρο. Παρά τις διαφορετικές τους μουσικές προσεγγίσεις, έχουν αγαπηθεί εξίσου από το κοινό τους. Η παρουσία τους στο Posidonio υπόσχεται μια συναρπαστική σεζόν γεμάτη εκπλήξεις και μουσική που θα μας μείνει αξέχαστη.

Μαζί τους, ο νεαρός Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο οποίος έχει ήδη αποδείξει το ταλέντο του στη σκηνή, συνοδεύοντας τον Πάνο Κιάμο τον περασμένο χειμώνα. Η συνεργασία τους υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό μια μοναδική εμπειρία.

Μαζί τους, στο πρόγραμμα του Posidonio, συμμετέχουν επίσης η Βένια Καραγιαννίδου, η Αλεξάνδρα Μάντη, η Ειρήνη Μιχαήλ και ο dj Pitsi, προσφέροντας ένα ποικίλο μουσικό ταξίδι για κάθε γούστο.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο λοιπόν, το Posidonio θα αποτελεί τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης στην Αθήνα. Μην χάσεις την ευκαιρία να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία μουσικής και διασκέδασης με τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες.

Πάνος Κιάμος και Tonis Sfinos μαζί στην πίστα του Posidonio!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024