211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Κιάμος: Πού ξεκίνησε νέα σειρά εμφανίσεων;

Πάνος Κιάμος κρατηση μπουζουκια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί με τον Τόνι Σφήνο.

Τον περασμένο Μάιο, το Posidonio φιλοξένησε μια μοναδική σειρά εμφανίσεων με δύο αγαπημένους καλλιτέχνες (Πάνος Κιάμος και Tonis Sfinos). Η επιτυχημένη αυτή παράσταση, η οποία συνεπήρε το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο, έκλεισε τον κύκλο της στις 14 Ιανουαρίου 2023. Ωστόσο, οι δύο καλλιτέχνες δεν έμειναν ανενεργοί.

Οι νέες εμφανίσεις

Το σχήμα ξεκίνησε μια νέα φάση στο W Club της Θεσσαλονίκης, όπου έκαναν την επίσημη πρεμιέρα τους στις 10 Μαρτίου 2023. Αναμένεται να προσφέρουν στο κοινό της συμπρωτεύουσας ακόμη μια σειρά συναρπαστικών εμφανίσεων κάθε Παρασκευή και Σάββατο, για περίπου ένα μήνα.

Τα επόμενα βήματα

Οι φίλοι της μουσικής μπορούν επίσης αναμένουν την επιστροφή του Πάνου Κιάμου στο Club 22, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Αν και η συνεργασία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αναμένεται να προσφέρει ακόμη περισσότερες στιγμές μουσικής μαγείας για το κοινό του Club 22.

Ας περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία να δούμε τις επόμενες εξελίξεις και αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για την επιστροφή του Πάνου Κιάμου εκεί. Μέχρι τότε, ας απολαύσουμε την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν αυτοί οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες σε κάθε σκηνή που επιλέγουν.

Η παρακάτω είναι η αφίσα του νέου σχήματος της Θεσσαλονίκης που κυκλοφορεί στα σόσιαλ μίντια. Το επόμενο διάστημα, ο καλλιτέχνης θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής εκεί κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Πάνος Κιάμος: Πού ξεκίνησε νέα σειρά εμφανίσεων;

Πάνος Κιάμος

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024