211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Κιάμος: Πότε ρίχνει αυλαία στο W Night Club;

Πάνος Κιάμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ακόμα σειρά εμφανίσεων που φτάνει στο τέλος της.

Ο αγαπημένος Πάνος Κιάμος επέστρεψε στο W Night Club για μια σειρά από εμφανίσεις που αναστατώνουν το κοινό της Θεσσαλονίκης. Μαζί με την εκρηκτική Κέλλυ Κελεκίδου δημιουργούν ένα δυναμικό δίδυμο που έχει δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές στη συμπρωτεύουσα όλο αυτό το διάστημα. 

Και όπως όλα δείχνουν, η τελευταία εμφάνισή τους είναι πιο κοντά από ποτέ. Η πολυσυζητημένη επιστροφή του Κιάμου στο W Night Club θα ολοκληρωθεί με ένα μαγευτικό γκραν φινάλε! Το Σάββατο μετά την Ανάσταση θα είναι η τελευταία ευκαιρία για τους φανατικούς του να απολαύσουν τον αγαπημένο τραγουδιστή σε ένα άκρως εντυπωσιακό σόου.

Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να μπείτε σε έναν κόσμο γεμάτο μουσική, χορό και ένταση. Υπό τον ήχο του DJ PITSI και τους ταλαντούχους συνεργάτες τους: Afroditi Chatzimina, Giannis Tergiakis, Lydia Vlachou και Eva som, αυτή η σειρά εμφανίσεων είναι αναμφίβολα μια αξέχαστη εμπειρία που κανείς δεν θα πρέπει να χάσει. Αν λοιπόν το Πάσχα θα βρίσκεσαι στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη… ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Το μοναδικό αυτό δίδυμο μάς περιμένει να κάνουμε πραγματική… Ανάσταση.

Πάνος Κιάμος: Πότε ρίχνει αυλαία στο W Night Club;

Καθώς οι πόρτες του W Night Club ετοιμάζονται να κλείσουν, αυτό το GRAND FINALE θα αποτελέσει μια τελευταία ευκαιρία να μοιραστούμε ανεπανάληπτες στιγμές με τον Πάνο Κιάμο, την Κέλλυ Κελεκίδου και όλους τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες αυτού του μοναδικού σόου.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024