211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Κιάμος: Πότε ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη;

Πάνος Κιάμος θεσσαλονικη μπουζουκια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων φτάνει στο τέλος της.

Στα γραφικά δρομάκια της Θεσσαλονίκης, μια μουσική συνάντηση πλαισιώνει τις βραδιές μας εδώ και καιρό. Ο Πάνος Κιάμος και ο Tonis Sfinos, δύο φωνές με διαφορετική αλλά συμπληρωματική αίγλη, εμφανίζονται στο W Club, αφήνοντας το στίγμα τους σε κάθε επιτυχία και κάθε εμφάνιση.

Ξεκινώντας στις 10 Μαρτίου 2023, η πρεμιέρα τους ήταν ένας συνδυασμός από έντονες στιγμές  και μουσική απόλαυση με μια γκάμα από πολλές επιτυχίες. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το κοινό της Θεσσαλονίκης ανταμειβόταν με την παρουσία τους, ζωντανεύοντας κάθε γωνιά του κλαμπ.

Ωστόσο, όπως κάθε μουσικό ταξίδι έχει το τέλος του, έτσι και αυτή η συνεργασία φτάνει στο τέλος της διαδρομής της. Η αυλαία πέφτει οριστικά το Σάββατο, 23 Απριλίου 2023, αφήνοντας πίσω της μια μαγική αίσθηση και αναμνήσεις που θα διαρκέσουν.

Παρόλα αυτά, ο Κιάμος δεν παραμένει στην αφάνεια για πολύ. Είναι γνωστό ότι ετοιμάζει την επιστροφή του, μετά από χρόνια, στο Club 22. Η ανακοίνωση αυτή δεν έχει γίνει επίσημη ακόμα, αλλά η ανυπομονησία για την επιστροφή του είναι ήδη υψηλή.

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος αυτής της μουσικής σειράς εμφανίσεων, αναπολούμε τις στιγμές που μοιραστήκαμε με αυτούς τους δύο ταλαντούχους καλλιτέχνες. Το ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη ήταν ένα ταξίδι γεμάτο μουσική, συναισθήματα και αναμνήσεις που θα μείνουν αξέχαστα σε όσους επισκέφθηκαν αυτό το μοναδικό σχήμα.

Πάνος Κιάμος: Πότε ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024