211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

O Πάνος Κιάμος ξεκινά και πάλι εμφανίσεις στο Ποσειδώνιο το καλοκαίρι 2020

Πάνος Κιάμος εμφανισεις πιστες αθηνας 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σύντομα η πρεμιέρα του! 

O Πάνος Κιάμος επιστρέφει δυναμικά στη μουσική μετά το lockdown.Ήδη, κατά τη διάρκεια αυτού, κυκλοφόρησε το τραγούδι «Θα περάσει» που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, ενώ τώρα έρχονται τα επόμενα βήματά του. Από τη μία, σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι «Δυο μέτρα ουρανός», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, και από την άλλη, ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι στην πίστα του Ποσειδώνιο, όπως ανακοίνωσε το κέντρο μέσα από τα social media πριν μερικές ώρες.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

«Ο Panos Kiamos OfficialPage έρχεται με απίστευτα ανεβασμένη διάθεση στο «Posidonio» και ετοιμάζεται να βάλει τη «σφραγίδα» του στην αθηναϊκή διασκέδαση αυτό το καλοκαίρι!

Ο επιτυχημένος ερμηνευτής θα βρίσκεται στο θρυλικό νυχτερινό κέντρο, πλαισιωμένος από σχήμα – έκπληξη που θα αποκαλυφθεί τις προσεχείς ημέρες και, σίγουρα, θα συζητηθεί και θα αγαπηθεί… πολύ!

Με τις ατέλειωτες επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του και την αμεσότητα που τον χαρακτηρίζει, ο Πάνος Κιάμος θα παρασύρει το κοινό όπως μόνο εκείνος ξέρει και το «Posidonio», για ακόμα μία φορά, θα γίνει ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης στα νότια προάστια της Αθήνας!

Η ημερομηνία της πρεμιέρας θα ανακοινωθεί σύντομα.», έγραψε το νυχτερινό κέντρο.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Δες παρακάτω την ανάρτηση που έγινε, ενώ φυσικά περιμένουμε με αγωνία περισσότερες λεπτομέρειες!

O Πάνος Κιάμος ξεκινά και πάλι εμφανίσεις στο Ποσειδώνιο το καλοκαίρι 2020

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024