211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Κιάμος – Νίκος Κουρκούλης: Παράταση εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη!

Πάνος Κιάμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα ρίξει αυλαία το σχήμα τους;

Πάνος Κιάμος και Νικος Κουρκούλης έχουν αναδείξει και το φετινό καλοκαίρι, το Politia Live Clubbing σε ένα από τα απόλυτα hot spots της Θεσσαλονίκης. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες συνεχίζουν πολύ δυναμικά τις εμφανίσεις τους με ένα πρόγραμμα που έχει αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό της Αθήνας.

Έχοντας στο πλευρό τους την νεαρή Χριστίνα Σάλτη, οι δύο μεγάλοι λαϊκοί εκπρόσωποι της ελληνικής μουσικής χαρίζουν μοναδικές βραδιές κάθε Παρασκευή και Σάββατο και κάνουν το κοινό της συμπρωτεύουσας να τρέχει σύσσωμο να παρακολουθήσει το πρόγραμμα.

Ενώ αρχικά ξεκίνησαν για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, η μεγάλη επιτυχία του σχήματος οδήγησε στην παράταση του σχήματος και κάπως έτσι οι δύο τραγουδιστές θα είναι κοντά στο κοινό τους για σχεδόν έναν μήνα ακόμα! Πότε είναι προγραμματισμένο το φινάλε;

Πάνος Κιάμος – Νίκος Κουρκούλης: Πότε θα ρίξει αυλαία το σχήμα τους;

Ύστερα από την παράταση που θα πάρει το επιτυχημένο σχήμα της φετινής σεζόν, θα κάνει το μεγάλο φινάλε του το Σάββατο, 8 Ιουλίου. Το μόνο βέβαιο είναι πως οι δύο καλλιτέχνες αλλά και το επιτελείο τους θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για ένα μοναδικό και σούπερ εντυπωσιακό φινάλε όπως έκαναν και στην Αθήνα (δες εδώ το φινάλε στο Club 22).

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024