211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Κιάμος – Νίκος Κουρκούλης: Παράταση εμφανίσεων για το σχήμα

ο Πάνος Κιάμος και ο Νικος Κουρκουλης τραγουδουν στα μπουζουκια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Επιτυχία πέρα από κάθε προσδοκία για το Club 22

Μπορεί η επιτυχία που θα γνώριζε το σχήμα Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης να ήταν δεδομένη, όμως η ανταπόκριση του κοινού του Club 22 έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Κάθε εβδομάδα, επί τόσους μήνες, το αγαπημένο κέντρο πραγματικά κατακλύζεται από το κοινό που σπεύδει να τους απολαύσει.
Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης συνεχίζουν ακάθεκτοι να μονοπωλούν τη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας για 3 ακόμη εβδομάδες, ύστερα από την παράταση που πήρε το σχήμα.  Για την ακρίβεια το σχήμα θα ρίξει αυλαία το Σάββατο, 6 Μαΐου με τους δύο καλλιτέχνες αλλά και τη Χριστίνα Σάλτη να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για ένα ξεχωριστό φινάλε.
Για τρεις ακόμα εβδομάδες, οι τρεις καλλιτέχνες θα είναι κοντά μας με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, ο απόλυτος προορισμός της διασκέδασης συνεχίζει να είναι ένας και μοναδικός: το Club 22! Μια μοναδική μουσική συνάντηση που κάνει το κέφι και τη διασκέδαση να χτυπήσουν κόκκινο και αναμφίβολα περιμένουμε να δούμε ξανά στην Αθήνα! Προς το παρόν, οι τελευταίες παραστάσεις των τριών καλλιτεχνών θα μονοπωλήσουν αναμφίβολα το ενδιαφέρον στην πόλη. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή του μεγάλου φινάλε που θα βάλει φωτιά στην Αθήνα και τη διασκέδασή της.

Πάνος Κιάμος – Νίκος Κουρκούλης: Στιγμές από τις εμφανίσεις τους

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024