211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Κιάμος – Νίκος Κουρκούλης: Μαγική πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη

Πάνος Κιάμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νέο ξεκίνημα για τους δύο τραγουδιστές 

Μαγική πρεμιέρα έκαναν ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης την Παρασκευή 19 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη. Έχοντας μαζί τους τη Χριστίνα Σάλτη, μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες των τελευταίων χρόνων, οι δύο τραγουδιστές παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα στην πίστα του Politia Live Clubbing, όπου θα εμφανίζονται από εδώ και στο εξής. Με μεγάλα
Μετά το τέλος των επιτυχημένων αθηναϊκών τους εμφανίσεων, στην πίστα του Club 22, που διήρκησε έξι ολόκληρους μήνες και μέτρησε δύο επανενάρξεις, οι δύο αγαπημένοι τραγουδιστές επιστρέφουν δυναμικά στην πίστα του αγαπημένου στεκιού της συμπρωτεύουσας και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και παρουσίασαν ένα μοναδικό πρώτο πρόγραμμα που ξεσήκωσε το κοινό και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Κάθε εβδομάδα, Κιάμος – Κουρκούλης θα είναι το απόλυτο δίδυμο διασκέδασης τη σεζόν αυτή στη συμπρωτεύουσα, ξεσηκώνοντας για τα καλά τους θαυμαστές τους στην πόλη. Δες στιγμιότυπα από τη μεγάλη και πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του σχήματος στην παρακάτω gallery.

Oι δύο τραγουδιστές είχαν μια άκρως επιτυχημένη συνεργασία το χειμώνα αυτό στην Αθήνα και ευελπιστούμε να τους δούμε και πάλι μαζί στην Αθήνα με κάποια συνεργασία. Προς το παρόν, οι Θεσσαλονικείς μπορούν να τον απολαμβάνουν.

Πάνος Κιάμος – Νίκος Κουρκούλης: Μαγική πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024