211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Κιάμος: Νέα καλοκαιρινή επιτυχία με τίτλο «Shik Shak Shock»

Πάνος Κιάμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε συνεργασία με τους Andreas Habibi και Takinio.

Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει δυναμικά στη μουσική σκηνή με τη νέα καλοκαιρινή επιτυχία του, «Shik Shak Shock». Μετά την επιτυχία του πολυπλατινένιου «Θέλω να σε Ξαναδώ» το 2018, σε συνεργασία με την Planetworks, τα δεδομένα δείχνουν ότι η νέα αυτή κυκλοφορία θα επαναλάβει την ίδια θριαμβευτική πορεία.

Ο «Shik Shak Shock» αποτελεί μια σύγχρονη ελληνική διασκευή του ομώνυμου τραγουδιού του Αιγύπτιου Hassan Abu El Seoud από το 1974. Η ενορχήστρωση της νέας εκδοχής έγινε από τον καταξιωμένο δημιουργό επιτυχιών, Κωνσταντίνο Παντζή. Το αποτέλεσμα είναι ένα εκρηκτικό τσιφτετέλι, γεμάτο ενέργεια και χορευτική διάθεση, ιδανικό για να συνοδεύσει το φετινό καλοκαίρι.

Σημαντική συμβολή σε αυτή τη συνεργασία έχουν οι Andreas Habibi και Takinio. Ο Andreas Habibi, γνωστός Ελληνοβέλγος influencer με τεράστια επιρροή στο TikTok και το Instagram, έγινε viral με τη φράση «Habibi Come to Dubai», συγκεντρώνοντας 3,3 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok και 700.000 στο Instagram. Από την άλλη, ο Takinio είναι ένας αναγνωρισμένος μουσικός παραγωγός της trap μουσικής, γνωστός για τις επιτυχημένες κυκλοφορίες του από την Planetworks.

Η συνεργασία αυτών των ταλαντούχων καλλιτεχνών με τον Πάνο Κιάμο αναμένεται να αποτελέσει μια νέα μουσική πρόταση που θα αγαπηθεί από το κοινό. Το «Shik Shak Shock» συνδυάζει τον ρυθμό του παραδοσιακού τσιφτετελιού με σύγχρονα στοιχεία, δημιουργώντας ένα μοναδικό ηχητικό αποτέλεσμα που προσκαλεί τον ακροατή να χορέψει και να διασκεδάσει.

Η κυκλοφορία του «Shik Shak Shock» σηματοδοτεί την επανεμφάνιση του Πάνου Κιάμου στο δισκογραφικό προσκήνιο της ελληνικής μουσικής σκηνής με μια νέα, ανανεωμένη και δυναμική επιτυχία, όσο παράλληλα, αυτό το καλοκαίρι τον απολαμβάνουμε και πάλι σε εμφανίσεις στον χώρο του Club 22.

Πάνος Κιάμος: Νέα καλοκαιρινή επιτυχία με τίτλο «Shik Shak Shock»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024