211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Κιάμος: Η φωτογραφία με τη μητέρα του για τα γενέθλιά του

Πάνος Κιάμος εμφανισεις κρατησεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια από τις σπάνιες προσωπικές στιγμές που μοιράζεται στα social media. 

Ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος συνεχίζει την επιτυχία στην πίστα του Posidonio για ακόμα μία σεζόν, μοιράζεται πολύ σπάνια λεπτομέρειες από την προσωπική του ζωή και στιγμιότυπα από αυτή. Έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τόσο την τωρινή του οικογένεια, όσο και την πατρική.
Ωστόσο, τώρα κάνει μία εξαίρεση μέσα από το Instagram του. Ο διάσημος τραγουδιστής είχε τα γενέθλιά του τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, και λόγω της ιδιαίτερης περίστασης, μοιράστηκε μία φωτογραφία με εκείνον και τη μητέρα του πριν από πολλά χρόνια, όταν ακόμα εκείνος ήταν μωρό. Μάλιστα, εκτός από τη φωτογραφία, μοιράστηκε και μία πληροφορία με τους θαυμαστές του: εκείνος και η μητέρα του έχουν γενέθλια την ίδια μέρα!

 

Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε: «Όπως σας έχω υποσχεθεί κάθε χρόνο τέτοια μέρα (…στα γενέθλιά μου…) θα μοιραζόμαστε στιγμές με τον Πάνο όπως δεν τον γνωρίζετε! Φέτος, λοιπόν, θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω αυτή τη μέρα στον άνθρωπο που με έφερε στη ζωή, στον άνθρωπο που με γαλούχησε, στον άνθρωπο που του χρωστάω τα πάντα. Στην υπέροχη μητέρα μου! Και το πιο φοβερό;; Με γέννησε στα γενέθλιά της!!! Να τα εκατοστήσουμε μαμάκα μου… σε αγαπώ!». 

Πάνος Κιάμος: Η φωτογραφία με τη μητέρα του για τα γενέθλιά του

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024