211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Κιάμος: 15/11 η πρεμιέρα στο Vogue Club

Πάνος Κιάμος: 15/11 η πρεμιέρα στο Vogue Club
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έτοιμος για μαγικές νύχτες στη Θεσσαλονίκη με τον Πάνο Κιάμο και την ανανεωμένη σκηνή του Vogue Club!

Είσαι έτοιμος για τον απόλυτο χειμωνιάτικο προορισμό διασκέδασης; Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει δυναμικά και κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου στο ανακαινισμένο Vogue Club της Θεσσαλονίκης! Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, που εδώ και χρόνια σαρώνει τις πίστες με τις επιτυχίες του, υπόσχεται βραδιές γεμάτες κέφι, χορό και ασταμάτητο τραγούδι. Με την ενέργεια και το πάθος που πάντα τον χαρακτηρίζουν, ο Κιάμος έρχεται να βάλει φωτιά στις νύχτες σου.

Μαζί του στη σκηνή θα είναι η Ρία Ελληνίδου, που έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις δίπλα στον Πέτρο Ιακωβίδη. Η Ρία ετοιμάζεται να σε μαγέψει με την υπέροχη φωνή και την εντυπωσιακή της παρουσία, προσθέτοντας το δικό της μοναδικό στυλ στο πρόγραμμα. Η χημεία της με τον Πάνο Κιάμο είναι ήδη δοκιμασμένη, και το δίδυμο υπόσχεται να χαρίσει αξέχαστες στιγμές.

Το Vogue Club, πλήρως ανακαινισμένο, σε περιμένει να το ανακαλύψεις. Με νέα, μοντέρνα αισθητική και εντυπωσιακό φωτισμό, είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Αν έχεις αγαπήσει το τελευταίο viral κομμάτι του Κιάμου, το «Shik Shak Shock», τότε ξέρεις ήδη τι να περιμένεις: επιτυχίες που θα σε κάνουν να χορεύεις μέχρι το πρωί! Μην χάσεις αυτή τη μοναδική ευκαιρία να δεις από κοντά έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Κράτα την ημερομηνία: 15 Νοεμβρίου. Το Vogue Club και ο Πάνος Κιάμος σε περιμένουν για την πιο καυτή έναρξη της σεζόν!

Πάνος Κιάμος: 15/11 η πρεμιέρα στο Vogue Club

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024