211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Καλίδης: Στο νοσοκομείο η κόρη του

Πάνος Καλίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η μικρή υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση και βρίσκεται τώρα σπίτι της αναρρώνοντας.

Ο Πάνος Καλίδης και η σύζυγός του, Λεάννα Μάρκογλου, πέρασαν πρόσφατα μια δύσκολη στιγμή με την κόρη τους να χρειάζεται νοσοκομειακή φροντίδα. Η μικρή τους, που υπεβλήθη σε μια προγραμματισμένη επέμβαση, είναι πλέον καλά και αναρρώνει στο σπίτι της.

Η Λεάννα Μάρκογλου χρησιμοποίησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να μοιραστεί την ανησυχία αλλά και την ευχάριστη εξέλιξη της κατάστασης της κόρης τους. Αρχικά, δημοσίευσε μια φωτογραφία της μικρής με ορό στο νοσοκομείο, συνοδευόμενη από τη λεζάντα «Όλα πήγαν κατ’ ευχή».

Λίγο αργότερα, η Λεάννα Μάρκογλου έκανε μια δεύτερη ανάρτηση, στην οποία έκανε γνωστό ότι η επέμβαση είχε προγραμματιστεί εκ των προτέρων και ότι όλα πήγαν πολύ καλά. Ανακοίνωσε με χαρά ότι η κόρη τους έχει ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και βρίσκεται τώρα στο σπίτι, όπου αναρρώνει με την υποστήριξη των γονιών της.

Η Λεάννα ευχαρίστησε θερμά τους φίλους και τους θαυμαστές για την υποστήριξή τους, λέγοντας: «Παιδιά σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τα μηνύματα σας! Η μικρή μας έκανε μια προγραμματισμένη επέμβαση και όλα είναι πολύ καλά!! Βρισκόμαστε ήδη στο σπίτι μας». Η επιστροφή της μικρής στο σπίτι είναι μια νέα αρχή για την οικογένεια, η οποία συνεχίζει να δέχεται την πιο θερμή υποστήριξη από τους φίλους και θαυμαστές τους.

Πάνος Καλίδης: Στο νοσοκομείο η κόρη του

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024