211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Καλίδης: Αποχώρησε από το σχήμα του Εμπατή North

Πάνος Καλίδης εμπατη north βαρυμποπη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία αλλαγή στη σύσταση του σχήματος του νυχτερινού κέντρου.

Ανακατεύτηκαν τα χαρτιά στη νυχτερινή διασκέδαση, με την απόφαση του Πάνου Καλίδη να αποχωρήσει από το Εμπατή North . Η μεγάλη αλλαγή άφησε τους θαυμαστές του σχήματος περίεργους να δουν πώς θα εξελιχθεί η πορεία των υπολοίπων. Οι πόρτες του Εμπατή North ανοίγονται για μια ακόμα χρονιά, φιλοδοξώντας να συνεχίσει να είναι ένα από τα κορυφαία πολιτιστικά κέντρα της πόλης.

Ο Μάκης Δημάκης, μέσα από τη δυναμική του παρουσία, αναλαμβάνει το τιμόνι του προγράμματος, ενώ τη σκηνή συμπληρώνουν η δυναμική Κατερίνα Στανίση και η εντυπωσιακή Σάσα Μπάστα.  Το σχήμα δεν χάνει χρόνο και αποφασίζει να συνεχίσει δυναμικά, αλλάζοντας το πρόγραμμά του. Έτσι, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι θεατές του Εμπατή North θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν ένα νέο τρίο, με τον Δημάκη, τη Στανίση και τη Μπάστα να αναλαμβάνουν τη σκηνή με νέα ενέργεια και φρέσκο αέρα.

Η αποχώρηση του Καλίδη μπορεί να είναι μια αλλαγή, αλλά η δύναμη της μουσικής και του σχήματος παραμένει σταθερή. Με νέα πρόσωπα στο προσκήνιο, το Εμπατή North συνεχίζει το ταξίδι του με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

Πάνος Καλίδης: Αποχώρησε από το σχήμα του Εμπατή North

O τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” αναφέροντας: «Δεν ήθελα να δώσω περισσότερη έκταση γιατί δεν κάνει καλό σε κανέναν. Η μη τήρηση συμφωνιών έχει να κάνει με νέα δεδομένα επάνω στον τρόπο εργασίας.

Είχαμε ξεκινήσει χωρίς την κυρία Στανίση. Ήταν αλλιώς τα πράγματα πριν από 1,5 μήνα με άλλους χρόνους τραγουδιού και ένα οικονομικό deal. Από τη στιγμή που προστέθηκε η κυρία Στανίση μπορεί να επιβαρύνεται και με περισσότερα έξοδα.

Ένα μαγαζί μπορεί να μην πηγαίνει καλά όλες τις ημέρες. Γίνεται αν ο επιχειρηματίας θέλει να αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα να μην το δεχτείς. Από εκεί και πέρα να κάνω κι εγώ τα δικά μου μέσα στον Δεκέμβρη…

Από κοινού αποφασίσαμε με τα δεδομένα τα τωρινά ούτε εμένα, ούτε τον επιχειρηματία ίσως συνέφερε να συνεχίσω. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και με την Κατερίνα Στανίση και με τον επιχειρηματία».

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024