211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παλιές φωτογραφίες: Η Άσπα σε ένα νέο τραγούδι

Παλιές φωτογραφίες ασπα νεο τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί; – Άκουσε το teaser. 

Άσπα έχει κλέψει τις εντυπώσεις το τελευταίο διάστημα με τις επιτυχίες της. Ειδικότερα η τελευταία της κυκλοφορία «Έλα» έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και έχει αναδειχθεί σε ένα μεγάλο hit. Τώρα, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να μας συστήσει ακόμα μία κυκλοφορία με τίτλο «Παλιές φωτογραφίες».

Το νέο της κομμάτι αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023. Η ίδια της εταιρεία έκανε μία ανάρτηση, με την οποία έκανε γνωστές της λεπτομέρειες, γράφοντας: «Στη γειτονιά μου από παιδί με μάθανε να εκτιμάω»… γι’ αυτό θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη! 💓 Ήδη πάνω από 400 βίντεο στο TikTok για το νέο μου τραγούδι «Παλιές φωτογραφίες». Κυκλοφορεί στις 31/01 από την @goldenrecords.gr & την @minosemi_official σε στίχους & μουσική του καλού μου φίλου και συνεργάτη @g.kal
Παραγωγή – Ενορχήστρωση: Νίκος Χωρίτος». 

Όπως ανέφερε η ίδια, το τραγούδι έχει προλάβει ήδη να γίνει viral στο TikTok και να κλέψει τις εντυπώσεις. Άκουσε παρακάτω το teaser και πάρε μια γεύση από όλα όσα θα ακούσουμε σε λίγες μέρες. Η Άσπα σε ένα νέο τραγούδι.

Δείτε τα διαθέσιμα μπουζούκια το Σάββατο.

Παλιές φωτογραφίες: Η Άσπα σε ένα νέο τραγούδι

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ASPA (@aspaofficial)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024