211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παιδί Του Χειμώνα: Πότε κυκλοφορεί το νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ του STAN;

Παιδί Του Χειμώνα σταν ακανθους summer παραλιακη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση που έκανε ο ίδιος. 

Tον τέταρτο ολοκληρωμένο του δίσκο ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο Stan που θα έχει τον τίτλο «Παιδί του χειμώνα». Το νέο αυτό άλμπουμ θα κυκλοφορήσει  από την Icon Music Records και την Panik Records την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, ενώ μαζί θα δούμε και το ομότιτλο single.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Ο STAN ανακοίνωσε τα νέα του δισκογραφικά βήματα του μέσα από το Instagram με την παρακάτω ανάρτηση όπου έγραψε: «Δεν ξέρω για σας, εμείς έχουμε μεγάλη χαρά γιατί σε λίγες μέρες, στις 15 Ιανουαρίου συγκεκριμένα, κυκλοφορεί το νέο single και album με τίτλο “Παιδί Του Χειμώνα”».

Επίσης, αποκάλυψε επίσης με μια ιστορία του λογαριασμού του τους τίτλους των 11 τραγουδιών που θα περιέχει το νέο άλμπουμ του.

Το «Παιδί Του Χειμώνα» περιλαμβάνει το ομώνυμο τραγούδι και τα ήδη αγαπημένα τραγούδια «Να Ξαναρθείς», «Δεν Φταις Εσύ», «Όλα Θα Πάνε Καλά» σε συνεργασία με τον Διονύση Σχοινά, «Φταίει», «Ξημερώνει», «Δε Με Ξέρεις», «Κάτι Τέτοιες Νύχτες», «Τετράγωνα», «Τι Δεν Καταλαβαίνεις» και «Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω» που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων ετών.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Το τρίτο και τελευταίο μέχρι σήμερα άλμπουμ του Stan κυκλοφόρησε το 2016 με τίτλο «11:11».

Παιδί Του Χειμώνα: Πότε κυκλοφορεί το νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ του STAN;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024