211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Όταν Οι Καρδιές Χωρίζουνε: Νέο τραγούδι από την Ασλανίδου

Όταν Οι Καρδιές Χωρίζουνε: Νέο τραγούδι από την Ασλανίδου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η Μελίνα Ασλανίδου και η Αφροδίτη Μάνου μας καλούν σε ένα μουσικό ταξίδι που θα μείνει αξέχαστο.

Η Μελίνα Ασλανίδου επιστρέφει δυναμικά στη μουσική σκηνή με το νέο της κομμάτι «Όταν Οι Καρδιές Χωρίζουνε», που σίγουρα θα σε κάνει να το αγαπήσεις πολύ! Σε αυτή τη νέα δημιουργία συμμετέχει η σπουδαία Αφροδίτη Μάνου, προσθέτοντας μια μοναδική χροιά και ενέργεια που δεν μπορείς να αγνοήσεις.

Η μουσική είναι του Γιώργου Θεοφάνους, ενός από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς, ενώ οι στίχοι είναι γραμμένοι από την Αφροδίτη Μάνου. Μαζί δημιουργούν ένα κομμάτι γεμάτο συναισθήματα. Το τραγούδι συνδέεται με το σήριαλ «Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα», που μεταδίδεται από τον Alpha, δίνοντάς του έναν επιπλέον αέρα και διάσταση.

Η παραγωγή είναι άρτια, με την εταιρία Lumad να έχει αναλάβει την υλοποίηση. Η φωτογραφία, που αποτυπώνει τις συναισθηματικές στιγμές του κομματιού, έχει τη διεύθυνση του Γιώργου Βασιλειάδη, ενώ το μοντάζ έχει επιμεληθεί η Μαρία Κουνάβη. Η χορογραφία, γεμάτη κίνηση και πάθος, είναι δουλειά της Άννας Αθανασιάδη.

Ήδη, έχουν κυκλοφορήσει τα videos για τα τραγούδια «Νύχτα Μου Μάγισσα» με την Πέγκυ Ζήνα, «Μ’ Άναψες» με την Κατερίνα Λιόλιου, «Ένας Χορός Είν’ Η Αγάπη» με την Josephine, «Με Καις» με τη συμμετοχή πρωταγωνιστών της σειράς και «Γιατί Αρέσω Τόσο» με την Μαρία Λεκάκη και τη Νίκη Λάμη.

«Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»: μία παρωδία των πιο επιτυχημένων ελληνικών δραματικών σειρών, μέσα από την ξεχωριστή ματιά του συγγραφικού διδύμου Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

Όταν Οι Καρδιές Χωρίζουνε: Νέο τραγούδι από την Ασλανίδου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024