211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Onirama: Ο καλσμένος τους στο Gazarte για αυτό το Σάββατο (23/12)

Onirama σκίτσο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Εμφανίσεις στο αγαπημένο στέκι πραγματοποιούν.

Οι Onirama, ένα από τα πιο αγαπητά και δυναμικά συγκροτήματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα με μια σειρά εκρηκτικών εμφανίσεων. Η πολυαναμενόμενη σειρά εμφανίσεων των Onirama θα πραγματοποιηθεί στην ταράτσα του Gazarte Roof Stage, με την πρώτη εμφάνιση να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου.

Το Gazarte Roof Stage, το εμβληματικό μουσικό κέντρο της Αθήνας, θα φιλοξενήσει τους Onirama κάθε Σάββατο, χαρίζοντάς μας μια μοναδική μουσική εμπειρία. Το συγκρότημα που έχει χαρίσει δεκάδες διαχρονικά τραγούδια και έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες, όχι μόνο στον χώρο της δισκογραφίας αλλά και στη σκηνή, έρχεται στο Gazarte Roof Stage για έναν μοναδικό χειμώνα.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές αυτής της σειράς εμφανίσεων είναι η παρουσία ενός διαφορετικού καλεσμένου κάθε εβδομάδα. Εκλεκτοί φίλοι των Onirama συναντούν μαζί τους στη σκηνή, χαρίζοντάς μας μοναδικά ταξίδια στον κόσμο της μουσικής. Η σειρά άρχισε το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, με τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος θα ενώσει τη φωνή και την τρέλα του με τους Onirama, δίνοντας το έναυσμα για μια σειρά ξεχωριστών συναντήσεων. Στη συνέχεια, ακολούθησαν:

  • Ρένα Μόρφη (18 Νοεμβρίου)
  • Γιώτα Νέγκα (25 Νοεμβρίου)
  • Πωλίνα (2 Δεκεμβρίου)
  • Ελεωνόρα Ζουγανέλη (9 Δεκεμβρίου)
  • Πασχάλης (23 Δεκεμβρίου)

Υπάρχει και ένας καλεσμένος έκπληξη που θα κλείσει τη χρονιά στις 30 Δεκεμβρίου! Κάθε Σάββατο, ο Αλέξανδρος Χαριζάνης, γνωστός stand-up comedian και ραδιοφωνικός παραγωγός, θα συνοδεύει τους Onirama στη σκηνή. Με χιλιόμετρα κωμωδίας και εκατομμύρια views στα social media, ο Χαριζάνης θα προσφέρει μια ξεχωριστή νότα στις Σαββατιάτικες εμφανίσεις.

Onirama: Ο καλσμένος τους στο Gazarte για αυτό το Σάββατο (23/12)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ONIRAMA (@onirama)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024