211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Omega Stage: Ηλίας Βρεττός – Λένα Παπαδοπούλου και κοινή πρόβα

Βρεττός – Παπαδοπούλου και κοινή πρόβα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το βίντεο που μοιράστηκε το νυχτερινό μαγαζί.

Από το βράδυ της Τρίτης, 12 Μαρτίου 2024, την εξαιρετικά ανεβαστική του σειρά εμφανίσαεων 2024 ετοιμάζεται να συνεχίσει το Omega Stage Athens από το βράδυ της Τρίτης, 12 Μαρτίου 2024. Ο Ηλίας Βρεττός και η Λένα Παπαδοπούλου, δύο σπουδαία ονόματα, ετοιμάζονται να δώσουν το πρώτο τους ραντεβού με το κοινό τους και να πραγματοποιήσουν πολύ σύντομα μια πρεμιέρα που θα ξεσηκώσει για τα καλά την Αθήνα – δες εδώ πότε ξεκινούν και άλλα σχήματα. 

Η είδηση έχει ήδη κατακλύσει το διαδίκτυο, ενώ ο πρωταγωνιστής του σχήματος Ηλίας Βρεττός, έκανε μια ανάρτηση  ενημερώνοντας τους θαυμαστές του για το επόμενο βήμα και κάνοντας γνωστές όλες τις λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα αναφέρει πως το σχήμα θα ολοκληρώνουν ο Κώστας Ορφανίδης, η Κωνσταντίνα και ο Γιάννης Παλαιολόγος, μια ομάδα νεαρών καλλιτεχνών που θα ανοίγουν τις βραδιές με τον καλύτερο τρόπο.

Οι δύο καλλιτέχνες έρχονται να παραλάβουν τη σκυτάλη από τους Γιώργο Τσαλίκη και Χρήστο Μενιδιάτη, οι οποίοι πολύ πρόσφατα έκαναν εκεί το φινάλε τους.

Τις ημέρες αυτές, οι προετοιμασίες των δύο καλλιτεχνών είναι πυρετώδεις και οι πρόβες ασταμάτητες. Μάλιστα, στα σόσιαλ μίντια είδαμε να κυκλοφορεί και το παρακάτω βίντεο από τις τελικές πρόβες, όπου οι δύο τραγουδιστές ερμηνεύουν ένα από από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια εκείνης με τίτλο «Έγραψες».

Omega Stage: Ηλίας Βρεττός – Λένα Παπαδοπούλου και κοινή πρόβα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024