211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Omega Stage Athens: Σχεδόν 4 μήνες επιτυχίας για το σχήμα 2024

Omega Stage Athens - Γιώργος Τσαλίκης και Χρήστος Μενιδιάτης στη σκηνή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Γιώργος Τσαλίκης και Χρήστος Μενιδιάτης συνεχίζουν την επιτυχία. 

Το Omega Stage Athens άνοιξε τις πύλες του στο κοινό της Αθήνας στις 3 Οκτωβρίου 2023, φιλοξενώντας μια εντυπωσιακή πρεμιέρα με τους Γιώργο Τσαλίκη και Χρήστο Μενιδιάτη. Σχεδόν τέσσερις μήνες αργότερα, η επιτυχία τους συνεχίζεται ακάθεκτη, με κάθε Τρίτη, Σάββατο και Κυριακή να αποτελεί μια νέα μουσική παράσταση που ξεχωρίζει.

Μαζί τους, η Μαριάννα Παπαμακαρίου και ο Greg προσθέτουν την δική τους μοναδική πινελιά στο πρόγραμμα, ανοίγοντας κάθε βράδυ με έναν διαφορετικό, αλλά εξίσου εντυπωσιακό τρόπο.

Το πρόγραμμα έχει ανανεωθεί, με τις εμφανίσεις να έχουν μετακινηθεί σε Τρίτη, Σάββατο και Κυριακή, προσφέροντας ένα ακόμα λόγο για να απολαύσεις τη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία διασκέδασης για τους επισκέπτες τους, και καθιστώντας το Omega Stage Athens το απόλυτο προορισμό για τον χειμώνα του 2024.

Με μια ανάρτηση στο Instagram, το κέντρο ανακοίνωσε την αλλαγή στο πρόγραμμα, δίνοντας στο κοινό ακόμα περισσότερο λόγο να παρευρεθεί και να απολαύσει την μοναδική εμπειρία του.

Omega Stage Athens: Σχεδόν 4 μήνες επιτυχίας για το σχήμα 2024

Αναμφίβολα, πρόκειται για εκείνα τα δοκιμασμένα σχήματα που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Σίγουρα θα πρέπει να κλείσεις και εσύ το τραπέζι σου, προτού το σχήμα ρίξει αυλαία.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024