211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Omega Stage Athens: Γιώργος Γιαννιάς και Γιώργος Τσαλίκης έρχονται σε λίγες μέρες

Omega Stage Athens τσαλικης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ανάσα πριν την πρεμιέρα.

Γιώργος Γιαννιάς και Γιώργος Τσαλίκης ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά φέτος και ετοιμάζονται να γίνουν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στη διασκέδαση της πόλης τον χειμώνα που έρχεται. Το μουσικό ραντεβού τους θα δίνουν κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο στο Omega Live Stage, ενώ η πρεμιέρα είναι πλέον μία ανάσα μακριά, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022.

Ο Κώστας Ορφανίδης και η Αντονέλλα θα είναι τα δύο ονόματα που θα ολοκληρώνουν το σχήμα και θα δίνουν τη δική τους νεανική νότα στις βραδιές.

Τον Γιώργο Γιαννιά είδαμε στην ίδια πίστα και τον περασμένο χειμώνα (την οποία μάλιστα εγκαινίασε) μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ενώ τώρα θα τον απολαύσουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ίδια πίστα. Από την άλλη, πέρσι τον Γιώργο Τσαλίκη είδαμε επίσης να εγκαινιάζει μία πίστα, το Lido Stage, ενώ τώρα ήρθε η στιγμή για μία ακόμα «μεταγραφή» του. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτή την πρεμιέρα που θα σηματοδοτήσει μια καυτή σεζόν διασκέδασης. Δες παρακάτω τις αναρτήσεις που έγιναν από κέντρο και τραγουδιστές λίγο πριν την έναρξή τους.

Omega Stage Athens: Γιώργος Γιαννιάς και Γιώργος Τσαλίκης έρχονται σε λίγες μέρες

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024