211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Omega Stage Athens: Επιστρέφει με Χρήστο Μενιδιάτη – Γιώργο Τσαλίκη

Ωμεγα Stage Athens
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το ολοκαίνουριο σχήμα;

Τον περασμένο χειμώνα, οι φωνές και οι μουσικές δυνάμεις τουΓιώργου Γιαννιά και Γιώργου Τσαλίκη συνενώθηκαν για πρώτη φορά, φέρνοντας ανατροπές στη διασκέδαση της πόλης τον χειμώνα του 2023. Κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο, το Omega Live Stage έδειχνε τον δρόμο προς την απόλυτη διασκέδαση, με την πρεμιέρα τους να έχει πραγματοποιηθεί με επιτυχία στις 11 Οκτωβρίου 2022.

Τώρα, η νυχτερινή σκηνή ετοιμάζεται να επανέλθει δυναμικά τον Σεπτέμβριο. Σε ανανεωμένη μορφή και αατμόσφαιρα, το κέντρο ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένα νέο σχήμα. Φέτος, στην πίστα, θα δούμε ξανά τον Γιώργο Τσαλίκη, αλλά αυτή τη φορά με συνοδοιπόρο τον Χρήστο Μενιδιάτη, έναν διάσημο καλλιτέχνη που έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Γιώργος Γιαννιάς και Γιώργος Τσαλίκης ένωσαν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά τον περασμένο χειμώνα και έγιναν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στη διασκέδαση της πόλης τον χειμώνα 2023. Το μουσικό ραντεβού τους έδιναν κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο στο Omega Live Stage, ενώ η πρεμιέρα τους είχε γίνει στις 11 Οκτωβρίου 2022.

Πλέον, το νυχτερινό κέντρο ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι μέσα στον Σεπτέμβριο, όπως θα δεις στο παρακάτω story, με ανανεωμένο σχήμα: φέτος στην πίστα του θα δούμε για δεύτερη φορά τον Γιώργο Τσαλίκη, όμως αυτή τη φορά το δεύτερο μισό του σχήματος θα είναι ο Χρήστος Μενιδιάτης, ένας αγαπημένος καλλιτέχνης.

Τέλος, το σχήμα θα ολοκληρώνουν η Μαριάννα Παπαμακαρίου αλλά και ο ράπερ Greg, που θα δίνουν μια ανάλαφρη νότα στις βραδιές και θα τις ανοίγουν με τον πιο ανεβαστικό τρόπο. H φωτογράφηση για την αφίσα έγινε ήδη και αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες όπως επίσης και την ημερομηνία της πρεμιέρας!

Omega Stage Athens: Επιστρέφει με Χρήστο Μενιδιάτη – Γιώργο Τσαλίκη

Omega Stage Athens

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024