211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Omega Live Stage: Σχεδόν 2 μήνες επιτυχίας για Τσαλίκη – Μενιδιάτη

Omega Live Stage κρατηση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δύο αγαπημένα ονόματα φέρνουν τα πάνω κάτω στο Omega Live Stage.

Από την πρώτη νύχτα της Τρίτης, 3 Οκτωβρίου 2023, το Omega Live Stage άνοιξε τις αγκάλες του στο κοινό, φιλοξενώντας τον Γιώργο Τσαλίκη και Χρήστο  Μενιδιάτη σε μια εκρηκτική πρεμιέρα. Μετά από σχεδόν δύο μήνες συνεχούς επιτυχίας, η σκηνή ακόμα και σήμερα παραμένει αναπάντεχα ζωντανή και δυναμική, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο!

Μαζί τους, η Μαριάννα Παπαμακαρίου και ο Greg αναλαμβάνουν να αναστατώσουν τις βραδιές με τον μοναδικό τους τρόπο, χαρίζοντας έναν αέρα φρεσκάδας στο πρόγραμμα. Κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο, οι βραδιές προσελκύουν τους λάτρεις της μουσικής σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι διασκέδασης!

Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους, επιδεικνύοντας μια συνεργασία που ξεσηκώνει την Αθήνα και καθιστά το Omega Live Stage το πιο επιθυμητό προορισμό διασκέδασης για αυτόν τον χειμώνα! Με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα της πόλης, η διασκέδαση δεν έχει τέλος σε αυτό τον πολυσύχναστο προορισμό! Πλέον μετρά και επίσημα, δύο μήνες επιτυχίας και συνεχίζει με ασταμάτητο ρυθμό την επιτυχία.

Σχεδόν 2 μήνες επιτυχίας για Τσαλίκη – Μενιδιάτη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024