211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Omega Live Stage: Τρεις μήνες σερί εμφανίσεων για το σχήμα

Omega Live
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δύο αγαπημένα ονόματα φέρνουν τα πάνω κάτω στο Omega Live Stage.

Το Omega Live Stage φιλοξένησε μια εκρηκτική πρεμιέρα τη βραδιά της Τρίτης, 3 Οκτωβρίου 2023, καθώς οι πρωταγωνιστές της βραδιάς,Γιώργος Τσαλίκης και Χρήστος Μενιδιάτης, έδωσαν το στίγμα τους στο κοινό της Αθήνας. Μετά από τρεις μήνες γεμάτους επιτυχία, το πρόγραμμα συνεχίζεται ακάθεκτο κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή – δες εδώ πότε ξεκινούν και άλλα σχήματα.

Στην παρέα τους, η Μαριάννα Παπαμακαρίου και ο Greg, αναλαμβάνουν να ξεσηκώσουν το κοινό με τον μοναδικό τους τρόπο, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία στο κοινό.

Το συναρπαστικό ταξίδι αυτό στη μουσική συνεχίζεται, αλλάζοντας μόνο μια λεπτομέρεια: τη μέρα που διεξάγεται. Μέσα από ένα πρόσφατο ποστ στο Instagram, το κοινό ενημερώθηκε για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος. Με τρεις μήνες επιτυχίας πίσω τους, ετοιμάζονται να κλέψουν τις εντυπώσεις και στο επόμενο κεφάλαιο, το 2024.

Κάθε Παρασκευή (αντί Τρίτης)– δες εδώ όλα τα σχήματα της Παρασκευής– , Σάββατο και Κυριακή το πρόγραμμα είναι κοντά μας με το καλύτερο πρόγραμμα της Αθήνας.

Omega Live Stage: Τρεις μήνες σερί εμφανίσεων για το σχήμα

Omega Live Stage
Omega Live Stage: 3 μήνες επιτυχίας για Τσαλίκη – Μενιδιάτη

Καθώς ο χρόνος προχωρά και το Omega Live Stage συνεχίζει το ταξίδι του, οι φίλοι της μουσικής αναμένουν πώς και πώς την επόμενη εξέλιξη. Με τον Γιώργο Τσαλίκη, τον Χρήστο Μενιδιάτη και την υπόλοιπη ομάδα να αναζητούν συνεχώς το καλύτερο, ο κάθε ένας από εμάς ξέρει ότι ένας χειμώνας γεμάτος με μουσική και διασκέδαση μάς περιμένει στο Ωμέγα. Είναι η στιγμή να απολαύσουμε αυτή τη μοναδική εμπειρία και να δημιουργήσουμε αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024