211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΑΛΑΖΙΟ – SFERA SUMMER FESTIVAL

OIKONOMOPOULOS KALOKAIRI 2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Nίκος Οικονομόπουλος: Για μια και μοναδική εμφάνιση στο Sfera Summer Festival

Ένα ακόμα ξεχωριστό μουσικό φεστιβάλ θα μας κρατήσει μοναδική συντροφιά αυτό το καλοκαίρι. Ο ραδιοφωνικός σταθμός Sfera διοργανώνει το Sfera Summer Festival 2015, από όπου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε ζωντανά αρκετούς καλλιτέχνες, ανάμεσά τους και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του, από τον ειδικό για τη διοργάνωση χώρο στην παραλιακή το βράδυ της Πέμπτης, 25 Ιουνίου.

Ο τραγουδιστής, θα μας χαρίσει την πρώτη μεγάλη συναυλία του εν λόγω φεστιβάλ, που θα ξεκινήσει περίπου στις 23.00 και θα κάνει το κοινό να περάσει μια μοναδική και αξεπέραστη βραδιά δίπλα στο κύμα. Στη σκηνή μαζί του θα τραγουδούν οι KINGS, αλλά και η Εύα Τσάχρα του «The Voice», συμπληρώνοντας την εξαιρετική βραδιά με τον δικό τους νεανικό τρόπο.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, παράλληλα με αυτή την εμφάνιση και ύστερα από το τέλος των εμφανίσεών του στη Θεσσαλονίκη με τη Δέσποινα Βανδή (οι δυο τους μας χάρισαν έναν μοναδικό χειμώνα από το «Fever» στην πρωτεύουσα), συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε μεγάλες πόλεις άλλων χωρών, και δίνει την ευκαιρία στους απανταχού φανς του να τον απολαύσουν. Αλλά δεν αφήνει και το κοινό του στην Ελλάδα παραπονεμένο, μιας και συνεχίζει με αμείωτη επιτυχία τις εμφανίσεις του σε διάφορες πόλεις της, στα πλαίσια της φετινής του καλοκαιρινής περιοδείας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024