211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Οικονομόπουλος – Αραβανή: Χωρισμός για το διάσημο ζευγάρι;

Νικος Οικονομόπουλος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι συνέβη με το ζευγάρι; 

Νίκος Οικονομόπουλος και Ευαγγελία Αραβανή, ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της σόουμπιζ, φαίνεται πως δεν είναι πλέον μαζί.  Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έδωσε όλο το ρεπορτάζ στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε πως υπάρχει όντως κρίση στη σχέση τους και η Ευαγγελία έχει φύγει από το σπίτι του τραγουδιστή και έχει επιστρέψει στο πατρικό της.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Οικονομόπουλος – Αραβανή: Γιατί χώρισαν; 

Όμως το ζευγάρι ήταν τόσο ερωτευμένο που μπορεί να δώσουν και μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Οι δυο τους ήταν μαζί για περίπου έναν χρόνο και δεν έκρυβαν τον έρωτά τους ενώ πολλές ήταν οι κοινές εμφανίσεις που έκαναν.  Τι έγινε όμως και έφτασαν στο χωρισμό; Οι φήμες για την αιτία πολλές, όμως όπως αναφέρει εφημερίδα, ο βασικός λόγος που χώρισαν δεν ήταν άλλος από τη διαφορά φιλοσοφίας που υπήρξε ανάμεσά τους για το μέλλον της σχέσης τους.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μπορεί στην προσωπική του ζωή να μην πηγαίνουν όλα πολύ καλά, όμως, επαγγελματικά είναι και πάλι πρώτος.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024