211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Nox Athens: Πότε κάνει φινάλε η Μαρινέλλα;

Μαρινέλλα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια σειρά εμφανίσεων που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη τις Τετάρτες.

Η Μαρινέλλα, μία από τις μεγαλύτερες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, ετοιμάζεται για το μεγάλο αντίο στη σκηνή του Nox Athens, συνοδευόμενη από την ταλαντούχα  Μπέττυ Μαγγίρα. Μετά από μια μακρά πορεία γεμάτη επιτυχίες και αξιοθαύμαστες ερμηνείες, η Μαρινέλλα επιφυλάσσει δύο ακόμα βραδιές γεμάτες συναίσθημα και επιτυχίες.

Οι δύο τελευταίες ημερομηνίες θα είναι αφιερωμένες στο κοινό της, σε μια σειρά από εκρηκτικές ερμηνείες και συγκινητικές στιγμές. Με το πλούσιο μουσικό της ρεπερτόριο και τη λάμψη της σκηνικής της παρουσίας, η Μαρινέλλα υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία σε όσους την τιμήσουν με την παρουσία τους.

Το ΝΟΧ θα φιλοξενήσει αυτές τις δύο μοναδικές παραστάσεις, προσφέροντας στο κοινό την ευκαιρία να αποχαιρετήσει μια από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής. Είναι μια στιγμή που θα μείνει αξέχαστη στη μνήμη του κοινού, ένας συνδυασμός επιτυχιών και εκπλήξεων που θα αφήσει το κοινό ενθουσιασμένο.

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε τη Μαρινέλλα σε μια δύο τελευταία εμφανίσεις στο ΝΟΧ, την ερχόμενη Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 και την Παρασκευή 18 Μαΐου όπου είναι το μεγάλο φινάλε. Είναι μια ευκαιρία να απολαύσετε τη μαγεία της μουσικής, καθώς η Μαρινέλλα θα δώσει και πάλι τον καλύτερο εαυτό της.

Nox Athens: Πότε κάνει φινάλε η Μαρινέλλα;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NOX ATHENS (@noxathens)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024