211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Nox Athens: Πολύ δυναμική πρεμιέρα για Ρέμο – Γαρμπή

Nox Athens αντωνης ρεμος τιμες και φωτογραφιες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιοι τραγουδιστές έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα;

Με μία πολύ δυναμική πρεμιέρα ξεκίνησε τη σειρά εμφανίσεών του το Nox Athens. Αντώνης Ρέμος και Καίτη Γαρμπή, δύο σπουδαία ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, ενώνουν φέτος τις φωνές και τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό.

Οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται και πάλι επί σκηνής μετά από 25 χρόνια και από το πρώτο διήμερο εμφανίσεων φάνηκε πως θα χαρίσουν έναν χειμώνα δυνατών συγκινήσεων και μεγάλης διασκέδασης όπου θα ερμηνεύσουν τις μεγάλες τους επιτυχίες.

Από την πρεμιέρα, εκτός από το κοινό που έκανε φυσικά sold out την πρώτη βραδιά, δεν έλειψαν και οι επώνυμες παρουσίες. Ανάμεσα σε αυτές και δύο πολύ αγαπημένα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, ο Θοδωρής Φέρρης και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Αμφότεροι ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν μερικές μεγάλες τους επιτυχίες, κλέβοντας το πιο θερμό χειροκρότημα. Δες παρακάτω τα δύο βίντεο με τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν εκεί.

Η Καίτη Γαρμπή δεν τραγουδάει στα μπουζούκια αυτό τον καιρό. Δείτε τα διαθέσιμα μουσικά σχήματα και τα διαθέσιμα μπουζούκια το Σάββατο.

 

Nox Athens: Πολύ δυναμική πρεμιέρα για Ρέμο – Γαρμπή– Ποιοι τραγουδιστές έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα; 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024