211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Nox Athens: Η Μαρινέλλα δίνει ρεσιτάλ στα 85 της και γίνεται viral

Μαρινέλλα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η μεγάλη καλλιτέχνιδα συνεχίζει τις εμφανίσεις της τις Τετάρτες στο Νox Athens.

Από την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21:00, η εκρηκτική Μαρινέλλα εμφανίζεται στη σκηνή του Nox Athens. Μετά από έναν πρόσφατο τραυματισμό οι εμφανίσεις της διακόπηκαν για κάποιο χρονικό διάστημα. Η επανέναρξη έγινε την Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 και πλέον η σπουδαία καλλιτέχνιδα συνεχίζει δίνοντας πραγματικό ρεσιτάλ κάθε εβδομάδα και κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Σε ηλικία 85 ετών, η τραγουδίστρια δίνει χορεύει ασταμάτρητα και πολύ δυναμικά στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται.

Μάλιστα, την Τετάρτη αυτή έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ χορού και κατάφερε να γίνει viral στο Tik Tok, κερδίζοντας χιλιάδες προβολές στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στη σκηνή του Νox Athens, το πρόγραμμα αυτό ολοκληρώνουν η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Στέλιος Διονυσίου και ενώ μάλιστα ξεκίνησε για περιορισμένες εμφανίσεις, συνεχίζει τόσους μήνες μετά με απόλυτη επιτυχία.

Το 2021, συμπλήρωσε 65 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική μουσική και συνεχίζει να τραγουδά έως και σήμερα. Συγκαταλέγεται γενικά στους σπουδαιότερους ερμηνευτές και ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της, όντας μια διαχρονική καλλιτέχνιδα της χώρας μας.

Nox Athens: Η Μαρινέλλα δίνει ρεσιτάλ στα 85 της και γίνεται viral

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Greek Arrow (@greek_arrow)

Νox Athens:

Παράλληλα, να υπενθυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, απολαμβάνουμε ένα από τα πιο hot μουσικά σχήματα της φετινής χρονιάς, με πρωταγωνιστές τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρέιρα. Ένα δίδυμο που έχει κλέψει για τα καλά τις εντυπώσεις στη νυχτερινή Αθήνα φέτος, όμως, σύντομα θα ρίξει αυλαία, ύστερα από πολλούς μήνες συνεχόμενης επιτυχίας.

Παράλληλα αναμένουμε και τα επόμενα βήματά τους. Παρότι έχουν κλείσει και οι δύο καλοκαιρινά τουρ με συναυλίες ανά την Ελλάδα, περιμένουμε να δούμε εάν θα τους απολαύσουμε και σε κάποια πίστα της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα μάθουμε όλα τα καλοκαιρινά βήματα των πιο αγαπημένων καλλιτεχνών της χώρας μας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024