211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

NOX Athens: Ποιος καλλιτέχνης διασκέδασε με Ρέμο – Γαρμπή;

Nox Athens αντωνης ρεμος τιμες και φωτογραφιες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες συνεχίζουν ακάθεκτοι την επιτυχία.

Το Nox Athens αναδεικνύεται ως ένα από τα πιο δημοφιλή spots διασκέδασης στην Αθήνα, φιλοξενώντας κάθε Παρασκευή και Σάββατο μοναδικά live shows και προσφέροντας στο κοινό μια αξέχαστη εμπειρία. Μία από τις πρόσφατες πρεμιέρες που έκλεψε την παράσταση ήταν η εμφάνιση των δύο σπουδαίων ονομάτων του λαϊκού τραγουδιού, Αντώνη Ρέμος και Καίτη Γαρμπή.

Η συνεργασία αυτή αποδεικνύεται επιτυχημένη, καθώς μετά από 25 χρόνια οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν ξανά τις φωνές τους σε ένα πρόγραμμα γεμάτο συγκίνηση και διασκέδαση. Κάθε βράδυ, οι επισκέπτες του νυχτερινού μαγαζιού απολαμβάνουν τις μοναδικές ερμηνείες τους, ενώ μια ομάδα νεαρών ταλαντούχων καλλιτεχνών ανοίγει τις βραδιές με ενέργεια και χαρακτήρα.

Πέραν του δυναμικού διδύμου Ρέμο – Γαρμπή, το NOX Athens φιλοξένησε και άλλα μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής – αλλά για λίγο, δηλαδή ως επισκέπτες. Αυτή την εβδομάδα, ο Γιώργος Σαμπάνης, ένας από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες, έκλεψε την παράσταση με την παρουσία του εκεί συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Ιωάννα Σαρρή.

Οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών αυτών αποτελούν ένα μοναδικό θέαμα, μιας και είναι σπάνιο να βλέπουμε μουσικές συναντήσεις όπως είναι Ρέμος – Σαμπάνης. Με τον ζεστό και φιλόξενο χώρο του αγαπημένου στεκιού να φιλοξενεί αυτά τα σημαντικά μουσικά γεγονότα, η διασκέδαση είναι εγγυημένη κάθε βράδυ.

NOX Athens: Ποιος καλλιτέχνης διασκέδασε με Ρέμο – Γαρμπή;

Γιώργος Σαμπάνης, Ιωάννα Σαρρή

Γιώργος Σαμπάνης, Ιωάννα Σαρρή

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024