211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Nox Athens: Η Άννα Βίσση διασκέδασε με το πρόγραμμα!

ρέμος στο Nox Athens
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία εβδομάδα απίστευτης επιτυχίας για Ρέμο – Φουρέιρα!

Την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023, η Αθήνα πήρε και άλλο φως από τη λάμψη της Ελένης Φουρέιρα και του Αντώνης Ρέμου στην πρεμιέρα του Nox Athens 2023. Ήταν μια βραδιά γεμάτη λάμψη και δυναμισμό, μια εντυπωσιακή έναρξη για μια υπέροχη χειμερινή σεζόν που υπόσχεται να μας κρατήσει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Το Nox Athens 2023 αναδείχθηκε ως ένα από τα πιο επιτυχημένα νυχτερινά σχήματα της πρωτεύουσας για τη φετινή σεζόν, κερδίζοντας την αγάπη και τον θαυμασμό του κοινού. Και η διάρκειά του μιλά από μόνη της: τέσσερις μήνες συνεχούς επιτυχίας, με ένα ανεξάντλητο ρεύμα διασκέδασης που δεν έχει τέλος.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η πίστα του Nox Athens 2023 φωτίζει τη νύχτα της Αθήνας, μαγνητίζοντας τους λάτρεις της διασκέδασης και προσφέροντάς τους μια αξέχαστη εμπειρία. Τα πιο δυνατά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής βρίσκονται εδώ, δίνοντας ένα νέο νόημα στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης.

Την περασμένη εβδομάδα που ήταν και τριήμερο, στο νυχτερινό κέντρο επικράτησε στην κυριολεξία το αδιαχώρητο. Ανάμεσα στο κοινό που κατέκλυσε το κέντρο ήταν και πολλές επώνυμες παρουσίες. Ανάμεσα σε αυτές και η κορυφαία Άννα Βίσση σε μία από τις πολύ σπάνιες εμφανίσεις της σε μπουζούκια.

Το κοινό είχε μια μοναδική ευκαιρία: να απολαύσει, έστω και για λίγη ώρα μια μοναδική μουσική συνύπαρξη: τον Ρέμος, τη Φουρέιρα και τη Βίσση μαζί. Αναμφίβολα ήταν μια συνάντηση που θα μείνει αξέχαστη.

Nox Athens: Η Άννα Βίσση διασκέδασε με το πρόγραμμα!

 

Και οι επώνυμες παρουσίες δεν τελείωσαν εκεί. Την ίδια βραδιά με το πρόγραμμα διασκέδασε και ο Σταμάτης Γονίδης!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024