211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

NOX Athens: Ακόμα ένα διήμερο επιτυχίας για Ρέμο – Γαρμπή

nox athens remos τιμες εισοδος μπαρ και τραπεζι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο πολύ γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες που βρέθηκαν εκεί.

Με μία πολύ δυναμική πρεμιέρα έκαναν πριν από λίγες μέρες στο Nox Athens, Αντώνης Ρέμος και Καίτη Γαρμπή, δύο σπουδαία ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, που ενώνουν φέτος τις φωνές και τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό. Συγκεκριμένα, η έναρξη του σχήματος έγινε στις 5 Νοεμβρίου και πλέον διανύει την τρίτη εβδομάδα «ζωής» του και χαρίζοντάς μας μοναδικές βραδιές διασκέδασης.

Οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται και πάλι επί σκηνής μετά από 25 χρόνια και από τα πρώτα διήμερα εμφανίσεων φάνηκε πως θα χαρίσουν έναν χειμώνα δυνατών συγκινήσεων και μεγάλης διασκέδασης.

Το πρόγραμμά τους ολοκληρώνει και μια ομάδα νεαρών καλλιτεχνών που ανοίγουν τις βραδιές με τον καλύτερο τρόπο. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το Nox Athens είναι ένα από τα μεγαλύτερα spots διασκέδασης που θα μπορούσες να επιλέξεις και τώρα μέτρησαν ακόμα ένα διήμερο μεγάλης επιτυχίας. Δες παρακάτω μερικά στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις τους. Παράλληλα, την εβδομάδα αυτή με το πρόγραμμα διασκέδασαν δύο πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, η Άντζελα Δημητρίου και ο Λευτέρης Πανταζής. Μάλιστα, οι δυο τους ανέβηκαν στην πίστα κατά τη διάρκεια του προγράμματος του Αντώνη Ρέμου.

NOX Athens: Ακόμα ένα διήμερο επιτυχίας για Ρέμο – Γαρμπή

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024