211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Nox 2023-24: Πότε κάνουν πρεμιέρα Αντώνης Ρέμος – Ελένη Φουρέιρα;

Nox 2023-24 ρεμος φουρειρα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το πολυαναμενόμενο σχήμα έρχεται σύντομα!

Ελένη Φουρέιρα και Αντώνης Ρέμος ετοιμάζονται να ανέβουν στην ίδια σκηνή φέτος το χειμώνα στο Nox Athens, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία για το κοινό. Αν και ο Ρέμος έχει καθιερωθεί στον χώρο των εμφανίσεων στο Nox Athens τα τελευταία χρόνια, για την Φουρέιρα αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα πατήσει στη συγκεκριμένη σκηνή.

Η πρεμιέρα τους έχει οριστεί για το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023, και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει κάθε Σάββατο και Κυριακή καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Με ένα εντυπωσιακό βίντεο παρουσιάστηκε επίσημα η ημερομηνία της πρεμιέρας και το νέο σχήμα και τις εμφανίσεις του.

Οι διοργανωτές υπόσχονται ένα μοναδικό σόου γεμάτο ανεβαστική διάθεση, επιτυχίες και εκπλήξεις. Με ένα ασπρόμαυρο φιλμ νουάρ και φτάνει μέχρι το σήμερα, η παράσταση υπόσχεται ένταση, μουσική, ενέργεια και ένα σαγηνευτικό θέαμα.

Καθώς η πρεμιέρα του μοναδικού σόου της Ελένης Φουρέιρα και του Αντώνη Ρέμου στο Nox Athens πλησιάζει, η ανυπομονησία χτυπάει κόκκινο και οι προσδοκίες του κοινού μεγαλώνουν. Με έναν συνδυασμό καλής διάθεσης και εκπλήξεων, οι δύο αυτοί καλλιτέχνες υπόσχονται να μας ταξιδέψουν μέσα από τον κόσμο της μουσικής και του θεάματος.

Nox 2023-24: Πότε κάνουν πρεμιέρα Αντώνης Ρέμος – Ελένη Φουρέιρα;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024