211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νότης Σφακιανάκης | Η τηλεοπτική εμφάνιση στη Ρούλα Κορομηλά

Νότης Σφακιανάκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πριν από 26 χρόνια

Ο Νότης Σφακιανάκης πρωτοεμφανίστηκε στη δισκογραφία το 1991 και μέχρι το 1999 είχε αναδειχτεί ως ο πιο επιτυχημένος Έλληνας τραγουδιστής της δεκαετίας κατέχοντας παράλληλα το ρεκόρ πωλήσεων για την ίδια περίοδο. Δεν είναι τυχαία αυτή η επιτυχία, αφού από την αρχή το ταλέντο του συνοδεύτηκε από μεγάλες επιτυχίες από τον πρώτο τους κιόλας δίσκο. Παρακάτω θα δεις μια σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση από το 1992, στα πρώτα βήματα της πορείας του.

Δες επίσης: Γιάννης Πλούταρχος | Το βίντεο με τα παιδιά του να τραγουδούν

Μόλις μπήκε στο πλατό πρόσφερε ανθοδέσμη, στην οικοδέσποινα του “Πρωινού καφέ” Ρούλα Κορομηλά και τραγούδησε μία από τις πρώτες επιτυχίες του το “Ώπα-ώπα”.  Σε στίχους και μουσική Γιώργου Αλκαίου περιλαμβάνεται στη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “Είσαι ένα πιστόλι” που κυκλοφόρησε το 1992.

Δες επίσης: Δέσποινα Βανδή | 10 καλοκαιρινές φωτογραφίες της από το Instagram

Πλέον, είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους λαϊκούς καλλιτέχνες, ενώ το καλοκαίρι αυτό τον απολαμβάνουμε σε εμφανίσεις στην Αθήνα και το Ακρωτήρι μαζί με την Καίτη Γαρμπή. Μια σειρά εμφανίσεων που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό φυσικά και έχει πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση της Αθήνας και της παραλιακής.

Νότης Σφακιανάκης | Η τηλεοπτική εμφάνιση στη Ρούλα Κορομηλά

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024