211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νότης Σφακιανάκης: Θα επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις;

Νότης Σφακιανάκης: Θα επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι απάντησε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη.

Ο Νότης Σφακιανάκης, ένα από τις πιο διάσημα πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έκανε πρόσφατα δηλώσεις που επιβεβαιώνουν ότι θα συνεχίσει η απουσία του από τις ζωντανές εμφανίσεις. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, ο τραγουδιστής εξήγησε τους λόγους που τον κρατούν μακριά από τις πίστες από το 2020.

Νότης Σφακιανάκης: Θα επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις;

Ο Σφακιανάκης τόνισε ότι δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις, καθώς νιώθει πως το κοινό δεν τον κατανοεί πια. «Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν», δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην απογοήτευσή του από την έλλειψη σύνδεσης με τους θαυμαστές του. Επιπλέον, εξέφρασε τη σκέψη ότι δεν υπάρχει το κατάλληλο κοινό για να υποδεχθεί νέα τραγούδια, γεγονός που τον αποτρέπει από την κυκλοφορία νέων επιτυχιών.

Χαρακτηριστικά, σχολίασε: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν. Τα τραγούδια δεν τα έκανα μόνο για εμένα, τα έκανα και για τον κόσμο, τώρα δεν έχω λόγο να βγάλω τραγούδια, να απευθυνθούν σε ποιον;».

Το διάσημο καλλιτέχνη είδαμε για τελευταία φορά σε εμφανίσεις σε αθηναϊκή πίστα στον Βοτανικό, το 2020. Τότε, είχε μοιραστεί την πίστα με τον Σταμάτη Γονίδη. Να θυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο χώρο φέτος θα δούμε τον Γιώργο Σαμπάνη. 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024