211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

North Live Stage: Κυκλοφόρησαν οι αφίσες του σχήματος

North Live Stage κρατησεις εμφανισεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

To σχήμα ετοιμάζεται να κάνει σύντομα πρεμιέρα

To North Live Stage ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στη διασκέδαση της Αθήνας από τις 20 Σεπτεμβρίου με ένα σχήμα – έκπληξη. Λευτέρης Πανταζής – Πάνος Καλίδης και Θάνος Πετρέλης ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι τον χειμώνα 2019.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Η είδηση είναι γνωστή εδώ και λίγο καιρό, όμως, πλέον κυκλοφόρησαν και οι αφίσες για να ολοκληρώσουν την προετοιμασία για τη νέα αυτή πρεμιέρα που έρχεται σύντομα για να κλέψει τις εντυπώσεις. Δες παρακάτω τις αφίσες του σχήματος που μόλις κυκλοφόρησαν. Σε αυτές, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Πάνος Καλίδης, ο Θάνος Πετρέλης και ο Tus ποζάρουν με πιστόλια στο χέρι τους και δείχνουν τη… δυναμική διάθεση με την οποία έρχονται.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Την τελευταία φορά στην πίστα του κέντρου απολαύσαμε ένα ακόμα ξεχωριστό σχήμα, τον Αντύπα με την Αγγελική Ηλιάδη. Τώρα, οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες έρχονται σε μια συνεργασία που αναμφίβολα θα αποτελέσει μια από τις πιο ξεχωριστές του φετινού χειμώνα και θα κλέψει τις εντυπώσεις. Τρεις αγαπημένοι τραγουδιστές ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν έναν αξεπέραστο χειμώνα γεμάτο επιτυχίες και κέφι άνευ προηγουμένου.

North Live Stage: Κυκλοφόρησαν οι αφίσες του σχήματος

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024