211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίνο: Επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Μέχρι τέλους»

Νίνο μεχρι τελους στιχοι γιαννακοπουλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ενώ παράλληλα τον βλέπουμε σε εμφανίσεις στο Romeo Club.

Ο Νίνο, ένας καλλιτέχνης που έχει αφήσει το στίγμα του στον ελληνικό μουσικό χώρο, επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο τραγούδι που θα κερδίσει τις καρδιές των θαυμαστών του. Με τίτλο “Μέχρι Τέλους”, αυτό το τραγούδι υπογράφεται αποκλειστικά από τον ίδιο και θα κυκλοφορήσει από τη Heaven Music από την ερχόμενη Παρασκευή.

«Μέχρι Τέλους

Μουσική – Στίχοι: ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς

Ο ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς έρχεται “Μέχρι Τέλους” με το πιο δυναμικό τραγούδι του φετινού χειμώνα και είναι σίγουρο πως θα συζητηθεί ⚡️

Η νέα επιτυχία του ΝΙΝΟ θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Παρασκευή 13.10 μαζί με music video φωτιά», έγραψε η δισκογραφική εταιρεία του στην ανάρτηση που έκανε.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε από τον τραγουδιστή να γράψει αυτό το κομμάτι αναφέροντας: «Νίνο αδερφέ μου θέλω μια χάρη σε παρακαλώ. Θέλω να σου ζητήσω να μου γράψεις στίχους και μουσική για ένα κομμάτι. Θέλω το κομμάτι να λέγεται “μέχρι τέλους” και όπως ξεκινάει η Παράνοια με το “Θα υποταχθώ”, θέλω να ξεκινάει έτσι και το νέο κομμάτι. Θέλω να το αφιερώσω σε δύο φίλους μου και θέλω να παίζει στο ΟΑΚΑ από του χρόνου πρωί- βράδυ από την αρχή μέχρι το τέλος των αγώνων».

Παράλληλα, τον αγαπημένο καλλιτέχνη απολαμβάνουμε σε μια σειρά άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων στον χώρο του Romeo Club, μαζί με τον Νικηφόρο. Κάθε Πέμπτη – δες εδώ όλα τα σχήματα της Πέμπτης – και Σάββατο οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και απογειώνουν το κέφι.

Νίνο: Επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Μέχρι τέλους»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024